Se munceşte duminică ?

Eu unu nu muncesc nimic duminică. Nimic adică chiar nimic, nu mă apuc să fac curat, nu mă apuc să curăţ praful de pe componentele calculatorului, nu dezasamblez şi nu asamblez nimic. Şi dacă chiar e nevoie să fac ceva de genul celor de mai sus atunci … aştept ziua de luni. Duminică pare aşa o zi de leneveală în care te gândeşti că ” mâine e luni, iar şcoală / facultate / servici … “.

Treaba cu ziua de duminică, în care nu se face nimic, se vede şi mai bine în oraşele mici. Ziua nimeni pe străzi, maşini puţine, nicăieri nimeni ( sau peste tot nimeni ).  Dar asta e doar în cazul oraşelor mici, situaţia se schimbă în oraşele mari, acolo nici nu îţi dai seama dacă e duminică sau nu, e la fel de multă agitaţie. Poate dimineaţa să nu fie aşa multă lumea pe la metrou … dar ce dracu să cauţi duminică dimineaţa la metrou ca să poţi vedea că nu prea e lume ?

De fapt, eu nu fac nimic duminica pentru că dacă aş face atunci ar fi foarte multe şanse să iasă prost. O mică chestie prealuată de la Cricket, după ce a reuşit să îşi strice diferite chestii meşterindu-le în zilele de duminică. Aşa că decât să fac ceva într-o zi de duminică şi să iasă prost, mai bine nu fac nimic şi atunci iese bine. Nu merită să mă risc, nu ?

Se riscă cineva să facă treabă duminica ? Mai gândiţi-vă.

2 comentarii la Se munceşte duminică ?

  1. Daca arde, fac…
    Daca trebuie, trebuie.
    Dar in general duminica daca nu sunt plecat pe undeva, ori ma intalnesc cu prietenii, ori lenevesc in pat toata ziua uitandu-ma la filme =)

  2. @Etherfast: e bine, pacat ca mai si arde cateodata, a? :)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.