Saw 5 ( 2008 )

Dacă vă interesează postul ăsta bănuiesc că ştiţi deja seria Saw. Abia am terminat de văzut filmul, aşa că o să spun câteva cuvinte despre el. Saw 5 a fost ceva mai slab decât oricare alt film din restul seriei.

Au fost obişnuitele crime, ca şi în filmele anterioare, dar parcă mai mult a fost un ” Making of Saw “. A fost vorba despre cine şi cât de mult era implicat cu Jigsaw în împărţirea dreptăţii şi acordarea unei a doua şanse. E puţin mai slab, puţin diferit de primele 4 filme, dar e ok până la urmă. Merită să pierdeţi o oră jumate ca să îl vedeţi.

Au fost totuşi câteva chestii în film care m-au enervant, l-au stricat puţin:

  • De unde era Jigsaw atât de informat când el toată ziua construia capcane şi trăia în nişte garaje / depozite / pivniţe ? El ştia nişte chestii pe care nici FBI-ul nu le ştia, doar le investiga.
  • Cu toate că era cam bolnav moşuleţu’ îl imobilizează fără probleme pe detectivu’ Hoffman, şi nu părea să fie micuţ nici el.
  • Jigsaw era pe moarte, dar detectivul încă îl mai pupa în cur. De ce se mai temea el de unu care nici nu mai putea să se mişte ?

Trailer:

Un comentariu la Saw 5 ( 2008 )

  1. mda..l-am vazut si eu ieri la cinema..e destul de slabutz..mai slab decat celelalte 4..dar a fost ok totusi.. :D

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.