Proşti … rău

Iniţial vroiam să scriu că în mare parte jucătorii de Counter Strike sunt extrem de proşti, dar m-am răzgândit. Sunt şi foarte mulţi jucători d-ăştia de duminică care sunt extrem de proşti, atât de proşti că put şi sub apă. Nu mă refer la felul în care joacă, ci la ce fac pe lângă faptul că joacă.

Acum am treabă cu adminii de servere anonime, de astea care sunt vai de capul lor. Merg bine, fără lag, tot ce trebuie, însă nu sunt populate … că de asta sunt anonime. Deci majoritatea adminilor ( sau foarte mulţi ) dintre ei sunt foarte proşti. Se comportă precum ţiganu’ care cerşeşte la colţ de stradă, dar care îţi ia gâtul dacă te prinde la întuneric şi la loc ferit. Nişte curve de oameni care cum au un pic de autoritate sau putere se cred mari Hitleri, taie şi spânzură doar pentru că în copilărie stăteau la colţ dacă dădeau firmiturile pe jos când erau la masă.

De ce sunt ei proşti ? Pentru că ei vin cu reguli de moment precum:

1. fără AWP pe fy_snow. Şi asta o afli doar după ce te apuci să joci şi tragi în lume … apoi te trezeşti cu slay / slap.

adminul prost: AM ZIS FARA AWP !!
adminul prost: AM ZIS FARA AWP !!
adminul prost: AM ZIS FARA AWP !!

… de parcă eu puteam să ghicesc ce a zis el înainte să intru. Păi dacă aia e harta, ăla e jocul .. de ce să nu-l jucăm aşa cum e dat ? Şi dacă vrei ca lumea să nu joace cu AWP pe fy_snow atunci pune în morţii tăi o variantă de snow fără AWP, fy_snoworld sau schimbă harta. Idiotule !

2. kick / ban pentru cuvintele ca ” fmm “, ” plm “, ” mm “. Asta nu e chiar regulă de moment, de obicei toţi idioţi dau ban pentru nişte prescurtări. De parcă au fost crescuţi în biserică. Cârnaţi sparţi.

Exemple ar mai fi destule, dar am arătat în mare parte ce aveam de arătat. Ideea e că în ritmul ăsta n-o să mai am servere româneşti de CS pe care să joc, de vreme ce sunt zile când iau şi 2-3 banuri pentru că nu le respect regulile de căcat sau pentru că îi înjur pe adminii care sunt mai proşti ca noaptea.

… şi apoi se mai miră vreun admin înţelept de ce are serverul gol, asta în timp ce mai dă ban la vreun jucător, cu mesajul ” nu eşti pe serveru lu ma-ta “. Naşpa.

Un comentariu la Proşti … rău

  1. Ce reguli si pe adminii astia cum mah nene pe snow sa imi impuna u amarat de admin sa joc fara awp :( , atunci de ce mama naibii mai exista arma aia dreq …

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.