Luxury Show 2008

Dovada clară că nu e nici o criză financiară în România şi că sunt bani destui e … Luxury Show 2008. De fapt, dovezile apar abia peste câteva zile, când o să se zică cât de multe maşini de lux, iahturi şi alte nimicuri de lux.
În anii trecuţi vânzările făcute la Luxury Show în România au depăşit cu mult vânzările din tările vestice. Aici se vede care ţară e mai bogată:

Inceputul lunii decembrie a devenit pentru milionarii romani sinonim cu inaugurarea celei mai luxoase expozitii din tara – Luxury Show. Intre 4 si 7 decembrie, Pavilionul Central al Romexpo devine „Kilometrul 0” al luxului si extravagantei. Organizatorii spera sa atraga in acest an peste 10.000 de vizitatori.

Luxury City este un oras in miniatura, care transpune calatorul intr-un univers extravagant si pretios, inspirat de locuri celebre in intreaga lume pentru stilul de viata rafinat pe care il etaleaza. Orasul Luxului se va intinde atat pe orizontala, cat si pe verticala, cuprinzand 4 zone: Luxury Marina; Luxury Night; Life Living in Luxury City; Luxury Mall.

continuare.

… o adunătură de ţărani care se sparg în figuri. :/

Un comentariu la Luxury Show 2008

  1. Da, este o dovadă clară.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.