Vine 2009

Se ştia că urma să vină şi 2009, acum i-a venit rândul, dacă până acum ne-am întrebat oare cum o să fie … de mâine începem să aflăm, puţin câte puţin.

Aş fi vrut să zic ceva mai multe despre anul care tocmai a trecut, dar stau cam nasol cu memoria, nu ştiu ce am făcut nici săptămâna trecută. Poate şi din cauza asta, că nu îmi aduc aminte multe treburi din 2008, mi se pare că a trecut mult prea repede. În mare parte, ultimul an a fost unul destul de ok, au fost şi zile naşpa, au trecut, au fost şi zile foarte bune, păcat că au trecut şi ele, şi tot aşa a trecut zi după zi şi iată că azi e 31 decembrie.

De obicei dacă îmi fac planuri în legătură cu orice, iese exact pe dos, aşa că nu o să îmi fac nici un plan pentru 2009, nu îmi propun nici o mare realizare, dacă e să fie atunci o să fie, iar dacă n-o să fie … măcar n-am plănuit-o şi nu-mi bag unghia în gât.

Alte idei despre 2008 nu cred că mai am. Mulţumiri şi înjurături tuturor celor care le merită, fiecare ştie ce a făcut şi ştie ce merită, nu o să fac înşiruiri de persoane aici pentru că poate uit să mulţumesc cuiva sau să înjur pe cineva.

Totuşi, le mulţumesc celor care au vizitat măcar o singură dată blogul şi au citit câteva cuvinte de pe aici, fie că le plăcut sau nu.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.