Clătite importate

Eram azi în Mega Image şi aveam nevoie de ceva desert, n-aveam pofta de nimic, nu ştiam ce să aleg. Nu ştiu cum se face, dar am dat peste nişte clătite gata făcute, nu erau făcute acolo în magazin, erau puse într-o pungă de plastic, bine sigilată, şi băgate la rece. Zece clătite, cântărind vreo 600 de grame, costă aproape 7 lei, deci aproape de 2 euro sau poate 1 euro, peste 1 lună.

Ce-a fost aşa interesant la clătitele astea ? Păi ele nu erau nici măcar româneşti, pe etichetă scrisul era în câteva limbi ( altele decât româna ) şi doar pe spate scria ” Importator: Mega Image SRL … “. Ca să se înţeleagă cum este treaba … clătitele sunt făcute tocmai în Belgia ( Brussel ), după cum zice eticheta, adică la peste 2.000 de kilometri de Bucureşti. Adică aici la noi nici măcar nişte clătite calumea nu se pot face de sunt aduse tocmai din Belgia ? Nişte clătite bă ? Pâinea oare de unde e adusă ?

Am căzut puţin pe gânduri … fac o afacere cu mama, o pun la făcut clătite şi apoi le bag prin Mega Image şi alte supermarketuri, că se găsesc leneşi care să le cumpere, de vreme ce ele sunt aduse atâta drum şi afacerea încă mai marge.

4 comentarii la Clătite importate

  1. mai merge ? pai daca mai citesc vreo 2 clienti ca tine ce scrie pe eticheta in curand n-o sa mai mearga :))

  2. Hai la Braşov, la clătite româneşti făcute de români ;)

  3. Eh, nu stiu pe unde te duci tu la cumparaturi. In complexul studentesc in Timisoara, de exemplu, se fac clatitele in fata ta.

  4. asa este straja :) si eu tot din timisoara is .. sau la mall :D tot in fata ta le face :P

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.