The Lucky Ones (2008)

The Lucky Ones e în mare parte un film despre nimic sau … oricum, nimic atât de interesant încât să se facă film despre asta.

Colee, TK şi Cheever sunt trei soldaţi americani care s-au întors acasă din Irak, după ce fiecare fusese uşor rănit. Ajunşi în SUA fiecare începe cu probleme lui, Colee nu prea avea pe nimeni în ţară, plănuia să se ducă la familia unui gagiu d-al ei ( da, Colee era femeie ) care a murit în Irak, nu prea îi iese manevra asta. TK avea probleme cu penisul, acolo fusese rănit, a încercat să evite întoarcerea în Irak, era doar în permisie pentru 30 de zile, însă nu prea reuşeşte şi în final se întoarce şi el în Irak. Cheever iniţial s-a retras din armată, dar când a ajuns acasa află că soţia vroia să divorţeze şi ca avea nevoie de 20.000 $ pentru a-şi trimite fiul la facultate. S-a gândit să joace la casino şi să facă rost de bani, dar ajunge să se înroleze din nou în armată, primind un bonus de 20.000 $.

Deci … un film despre unii care erau nehotărâţi şi aveau probleme. Wow, nici n-am mai văzut oameni cu diferete probleme, ăsta da film !

Poate îl găseşte cineva interesant, deşi nu prea cred:



2 comentarii la The Lucky Ones (2008)

  1. Deocamdata nu am timp de vazut filme, inca unul pe lista mea. Pare interesant :)!

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.