Puţin ciudat

Câteodata mă întreb: ” băi, cum dracu’ visez aşa porcării ?! “. Şi încă nu am reuşit să-mi răspund, probabil nici nu voi putea.

Acum ceva vreme ţin minte că am visat cum mă duceam cu Freaka, sau Cheloo … nu mai reţin exact, la un magazin non-stop la care mai obişnuiam eu să merg noaptea. Destul de ciudat. Am mers pe acolo, am cumpărat ceva chipsuri şi nu mai ştiu ce şi am plecat pe stradă.

Acum vreo 2 nopţi iar am luat-o pe ulei cu visatul. Eram undeva în faţa SRI-ului cu mai mulţi oameni, adică eram eu cu vreo 4 oameni şi vreo 4 securişti d-ăia care abia s-au dat jos din maşină. Unul dintre ăia cu care eram eu tot vorbea ceva, mult şi prost, se mai bâlbâia, o ardea aiurea şi un securit i-a zis ” Bă, da’ mai bine taci ! ” şi atunci m-am enervat. Mă duc la ăla, îl împing de vreo 2 ori şi îi zic ” Băi securistule, da’ taci tu bă, dă-te-n pula mea ! Da ?!  Taci ! ” … textul era puţin mai lung, dar n-am apucat să-l notez în somn.

Asta cu securiştii era primul episod, vine şi al doilea. Cea mai ciudată treabă e că în episodul doi era prezent şi nea Arhi. Nu ştiu exact cum am ajuns pe la el, dar eram la el p-acasă, stăteam pe canapea şi el se chinuia să facă ceva pe PC, folosea nişte chestii antice şi de demult. Apoi a mai venit nişte lume şi … nu mai ştiu ce s-a întâmplat.

După ce am visat că eram pe la Arhi m-am şi trezit, ” bă prost sunt, cum să-l visez pe Arhi ?! “, şi m-am culcat din nou.

6 comentarii la Puţin ciudat

  1. Bah..esti nebun sincer… Cum plm sa-l visezi pe arhi…

  2. Se zice ca visezi ce ai in gand cand adormi sau la ce te-ai gandit in ziua respectiva. Tu oare te-ai gandit la Arhi ? :))

  3. Ai vise putin cam GAY. :)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.