Încă trei jocuri din seria Need for Speed în 2009

Se pare că anul acesta vor mai veni de la Electronic Arts încă trei jocuri din seria Need for Speed.

O scurtă descriere a fiecărui joc care urmărează să apară:

Primul se va numi Need for Speed Shift. Un alt cuvânt îmi vine acum în minte dar ma abţin, cel puţin pentru moment. Aşadar, primul din cele trei va fi cunoscut cu numele de Shift şi va fi lansat în toamnă pentru PC, PS3, PSP şi Xbox 360. Va fi realizat de Slightly Mad Studios, care are la activ GT şi GTR 2, împreună Michael Mann, producător EA Black Box şi Patrick Soderlund de la EA Games Europe. Jocul va fi un simulator atât din punct de vedere al comportamentului maşinii cât şi în ceea ce priveşte omul de la volan. O cameră din interiorul maşinii ne va oferi posibilitatea de a vedea modul în care va reacţiona şoferului în funcţie de forţele ce vor acţiona asupra sa în timpul cursei.

Al doilea joc este intitulat Need for Speed Nitro va fi dezvoltat pentru Nintendo DS şi Wii de studiourile EA Montreal şi va fi lansat tot în toamnă. După cum declară şeful de marketing al EA Keith Munro, jocul nu va fi o clonă de Mario Kart, ci va fi un arcade ce va pune accent pe aspectul vizual. Nitro va fi destinat atât împătimiţilor de arcade cât şi celor casual şi va fi complet diferit de celelalte titluri ale seriei NFS.

Cel de-al treilea titlu este Need for Speed World Online şi va fi produs de EA Singapore împreună cu Black Box şi va fi lansat în vară în Asia şi în iarnă în America de Nord. NFS WO va fi un “Play 4 free” ce le va oferi jucătorilor possibilitatea de a-şi alege o maşină pe care mai apoi o vor putea modela după bunul plac şi cu care vor participa la curse împotriva gamer-ilor din lume.

nfs-wo

Sursa: Level

Seria Need for Speed iese fără număr, azi un joc, mâine încă un joc. Când a fost lumea mulţumită de un joc din seria Need for Speed ? Acum vreo 4-5 ani, cu un Underground, parcă, de atunci … praf, ţăndări.

Să cumparăm EA Games cu cehii de la 2k Games, unii scot 4-5 jocuri varză în 6-7 ani, alţii scot 2 jocuri super tari în 6-7 ani.

5 comentarii la Încă trei jocuri din seria Need for Speed în 2009

  1. chiar ca viitor sumbru daca scot 3 jocuri in 1 an :-s

  2. nasol ca nu scot si pentru ps2..sunt jocuri naspa,dar e fun pe ps :D

  3. Da de blizzard ce zici ca ne amageste de peste 1 an cu starcraft 2 sau diablo
    E mai bine asa ?

  4. Pingback: Need for Speed Shift trailer » Teniescu's blog

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.