Baterie solară pe Samsung Blue Earth

Samsung are de gând să scoată pe la jumătatea lui 2009 un telefon eco destul de interesant. Cea mai interesantă parte este cea cu încărcatul acumulatorului. Încărcarea se face cu ajutorul unui mic panou solar de pe spatele telefonului, partea aia mai cu dungi din poza de mai jos. Pe lângă asta, telefonul e realizat din materiale reciclate, un soi de plastic rezultat din reciclarea peturilor de apă minerală.

Sursa: Hit.

Ideea e chiar foarte tare şi foarte utilă. Este ceva ce nu înţeleg. Cum se face ca mari companii se laudă că vor scoate tehnologii deosebite când acele tehnologii deja sunt în telefoane destul de ieftine ? E vorba despre deja celebrele chinezării numinte CECT: unu, doi. Şi nu e bullshit, mizeriile alea de CECT-uri chiar ştiu aşa ceva.

4 comentarii la Baterie solară pe Samsung Blue Earth

  1. mie mi se pare utila partea cu lasatu tel la lumina sa se incarce.. nu mai tre sa ma tot chinui eu sa scot incarcatoru si sa il pun in priza..(mereu il pun la incarcat in ultima secunda .. :D)

    daca exista deja .. ok .. oricum no sa iei chinezarii..
    ei nu se lauda ca scot tehnologii .. ei se lauda ca le folosesc .. :D

  2. Păi e firesc să intre şi Samsung pe piaţa. Spre deosebire de Cect, au un nume care inspiră încredere.

    Eu mă întreb cum încarcă mobilul o persoană corporatistă care sta zi-lumină în birou şi călătoreşte pe afară doar dimineaţa devreme şi noaptea.

    Însă ideea mi se pare foarte bună. Ok, recunosc, nu e ideea lor, e a celor de la Cect (cred).

  3. chiar fain :D da numi place cum arata :))

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.