Dexter (2006)

Nu e vorba despre desenul animat cu acelaşi nume, ci despre un serial care a început în 2006 şi acum a ajuns la sezonul 3. După primele 3 episoare pot să zic că un serial excelent şi se ridică uşor la nivelul seriei The Sopranos.

În general nu mă uit la seriale, doar dacă am măcar 1 sezon întreg la dispoziţie şi chiar e ceva de capul lui. Sincer să fiu, nici nu auzim de serialul ăsta până acum vreo 2 luni. Tamias mi-a zis cum că e foarte şmecher, e un tip Dexter care plănuieşti cum să omoare oameni şi apoi îi omoară. Scurt şi la obiect. Aveam primul sezon pe PC de 1 luna şi ceva, da’ cam uitasem de el.

Aseară, azi noapte, m-am uitat la 3 episoade din Dexter. Foarte tare. E bine gândit, are o poveste bine pusă la punct, nu e nimic încurcat pe acolo. Chiar mâncam când au început ăia să se joace cu cadavrele pe acolo … a trebuit să mă opresc ca să nu irosesc bunătate de mâncare. Nu fac decât să îl laud, n-o să povestesc mai mult decât am făcut-o până acum că atunci se pierde tot misterul. Totuşi … un trailer:



4 comentarii la Dexter (2006)

  1. Prea horror pentru mine! Il voi urmari… candva!

  2. Pare un serial bun, dar pentru ca un serial e prin definitie o chestie care dureaza foarte mult, prefer sa aman pe termen nedeterminat :D

  3. Wow, serial? Nu cred ca am vazut vreodata unul de la cap la coada. Poate pe sarite…

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.