Tom Clancy’s HAWX

Căutând câteva informaţii despre joc, să ma asigur că e făcut de UbiSoft România, aflu că abia mâine va fi lansarea la Muzeul Aviaţiei din Bucureşti. Nice. Cine doreşte să ia parte la eveniment, 21 martie ora 14, Muzeul Aviaţiei din Bucureşti.

Pe scurt, jocul e un simulator arcade cu avioane de luptă. Se zice că ar fi simulator, dar un avion care zboară fiind controlat de un omuleţ nu prea seamănă a simulare. Acţiunea jocului se întâmplă cândva prin 2012 şi e foarte simplă, misiune în care trebuie să lichidezi o căruţă de ţinte.



Jocul nu pare să aibă o grafică foarte interesantă, doar ceva simplu şi la obiect, de asta şi cerinţele destul de scăzute. Eu am fost surprins să îl pot juca fără nici o problemă pe laptop, nu la super calitate, doar ceva decent şi cu o rezoluţie de 1024×600. Ca cerinţă minimă la placa video ar fi seria 6 de la Nvidia.

Singleplayerul e cât de cât ok, destul de simplu, la fiecare misiune câştigi XP şi îţi poate creşte nivelul, iar odată cu creşterea nivelului poţi debloca avioane noi, tipuri de armamente noi şi multe altele.

Multiplayerul cred că e ceva mai bun, adică mai distractiv, asta cu toate că dacă joci împotriva unor oameni care ştiu să controleze avioanele atunci sunt şanse să ajungeţi undeva când vă învârtiţi aiurea unul în jurului celuilalt fără să reuşiţi să vă prindeţi unul pe altul. Chestia asta e chiar naşpa, te fugăreşti pe tot cerul cu inamicul şi nu reuşeşti să dai de el, fapt ce a dus şi la dezinstalarea jocului de pe laptopul meu. Da, m-am enervat foarte tare, dacă m-aş fi jucat pe desktop cred că dădeam cu tastatura de pământ.

Dacă vreţi poze le găsiţi aici.

2 comentarii la Tom Clancy’s HAWX

  1. nu mi plac simulatoarele de zbor .defapt nu mi place niciun fel de simulator.sunt de parere ca nu poti simula un sport sau o activitate pe un pc… doar wii se apropie de cat de cat

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.