Antivirus gratuit pentru Windows 7

Nu mi-am bătut capul până acum cu antiviruşii pentru Windows 7 pentru că aveam Nod32-ul care rămăsese de la Vista şi n-am avut treaba. Cum nu aveam key pentru Nod32 era cam nasol, am vrut să pun altă versiune de Nod32 şi cum n-a vrut să meargă pe x64 a trebuit să renunţ la el.

Cum căutam eu antiviruşi pentru Windows 7, şi care să meargă şi pe x64, am dat peste versiunea beta a lui Kaspersky 8 pentru Windows 7. Versiunea asta nu numai că merge pe orice versiune a lui Windows 7, dar e şi gratis … până la sfârşitul lui decembrie.

Eu folosisem Kaspersky şi înainte, versiunea oferită de Chip la care dădeau cu CD-ul lor key în fiecare lună, şi am fost foarte mulţumit de el. L-am încercat şi pe Vista şi pe XP şi a mers foarte ok tot timpul, păcat că era mai nasol cu key-ul. Deci de asta m-am bucurat când am descoprit versiunea gratis pentru Windows 7, nici nu putea să pice mai bine de atât. Şi mai mult de atât, nu e doar antivirus pentru fişiere, email şi web, mai are şi wireless şi tot ce trebuie pentru securitatea voastră pe net.

Pe pagina Kaspersky găsiţi alte informaţii şi linkul de download.

3 comentarii la Antivirus gratuit pentru Windows 7

  1. Intradevar Kaspersky e cel mai bun, nu ca zic eu,dar asta o spun statisticile. Oricum windows 7 din cate am inteles trebuie sa iasa prin Octombrie…asta daca nu prelungesc termenul cum o fac cei de la Microsoft de obicei

  2. avast e cel mai bun,am incercat toate programele ,bine inteles alea platite hackuite,si raman la avast.

  3. Kaspersky n-o sa faca vreodata acte de caritate.

    E gratuit acum, ca sa aiba o cota de piata, dar sa vezi ce scoruri o sa aiba la varianta finala gata de lansare. ;)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.