Fuel

Fuel e cel mai recent joc de curse, în stil sandbox, de la Codemasters. Cursele nu sunt tocmai curse pe vreo pista, ci mai mult offroad … şi poate puţin pe şosele. Toată atmosfera din joc, maşinile, motocicletele şi atv-urile mă duc parcă cu gândul la Mad Max.

Se vede că jocul a fost gândit şi făcut iniţial pentru console şi că nu se potriveşte deloc pentru PC. Chiar dacă grafica, fizica şi toate astea sunt decente jocul e extrem de plictisitor, nişte curse idioate pe coclauri şi cam atât. M-am jucat vreo jumătate de oră, până am ajuns la o cursă când concuram împotriva unui elicopter. Eu eram cu un atv micuţ şi trebuia să întrec elicopterul până la finish. Şi chiar am reuşit. Nici nu mă gândeam că există atv-uri atât de competente sau jocuri atât de idioate.

Se poate ca în multiplayer să fie mai distractiv, dar în singleplayer e dezastru sau e funny primele 10 minute, atât. Posibil să fie cel mai trist joc pe care l-am văzut în ultima vreme.

Cerinţe minimie:
– Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
– DirectX 9.0c
– Pentium D @ 3.0GHz or equivalent Athlon 64 X2 CPU
– 1GB RAM
– Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 with 256 MB of VRAM
– DirectX Compatible Sound Card
– Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
– 6 GB Hard Drive Space



Încă un trailer şi nişte imagini găşiţi aici.

Un comentariu la Fuel

  1. Deci vreau sa spun ca grafica jocului e absolut dementiala. Imi place la nebunie cum fac oamenii astia jocurile. Se pricep, e evident asta. ;)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.