Noul iPhone! Acum şi cu copy/paste

… şi mai ştie să filmeze.

Mă întreb dacă nu cumva noul iPhone (3G S) e făcut pentru proşti sau idioţi pentru că reclamele sigur sunt pentru idioţi. La noi se difuzează doar două reclame la iPhone 3G S, într-una se tot zice cum poţi da copy/paste la orice şi în cealaltă ne informează că e mai bun că niciodată şi ştie să filmeze. Deci … wow.

Să vedem. Deci iPhone 3G S, care costă cam 1.000 de euro la liber, înţelege ideea de copy/paste. Bun, dar pot da copy şi paste şi cu porcăria mea de N73, şi la numere de telefon, şi la un articol … însă la hărţi mă ia, nu pot face copy şi nici paste, aici trebuie să fac printscreen, dar tot o rezolv.

Următoarea calitate? Ştie să filmeze. Bun, de filmat pot să filmez şi cu al meu, are tot 3 mpx. Probabil că al meu filmează mai prost? Sigur filmează mai prost, dar e telefon de 100 de euro, nu de 1.000.

Mă întreb dacă ar fi fost greu să facă o reclamă bună la o aşa sculă de telefon. Pe cine naiba interesează să dea toată ziua copy şi paste? A, aproape pe nimeni? Ok. Şi de ce e aşa uimitor că un telefon care are camera filmează? Era ceva gen “wtf?!” dacă avea cameră şi nu ştia să filmeze, dar dacă o are e ceva normal să facă ceva cu ea. Câte telefoane cu memorie internă de 16 şi 32 GB sunt? Să zicem că cu 16 GB mai sunt, deşi n-am auzit, dar cu memorie internă (nu card) de 32 de GB să mor dacă am auzit. Asta chiar nu puteau să zică în reclamă? Sau cum e un telefon dedicat idioţilor nu prea înţeleg ei care e treaba cu giga ăia.

Oare cum se poate să o dea unii aşa de tare în bară cu publicitatea unui super telefon?

O completare: toate funcţiile “noi” care sunt prezentate în reclame sunt de fapt funcţii ale softului 3.0, care de altfel se poate pune pe orice iPhone printr-un simplu update.

8 comentarii la Noul iPhone! Acum şi cu copy/paste

  1. corecta observatia ta … pe cine dracu’ intereseaza ca poti sa copy un text pe un telefon de 25 de milioane +.

    In primul rand daca as avea 25 de milioane de dat pe un telefon as alege N96 si gata. Iphone e pentru fite chiar daca nu e cine stie ce.

    • eh, nu e nici pentru fite, da’ nici nu isi merita banii. oricum, daca stai sa-l descoperi stie o gramada de lucruri, sunt multe sute de aplicatii pentru iphone, nu e o porcarie, doar ca e prea scump. :)

      • ca nu e o porcarie nu-mi permit sa te contrazic, poate ca e smecher, dar ca nu e de fite … cum nu e ? Pai zi-mi mie unu’ care isi ia iPhone sa dea mesaje si sa raspunda la el. Toti vor sa impresioneze pitipoancele chiar daca circula cu metroul, dar au iPhone. Si aia cu bani care isi iau iPhone e tot la fel … de impresie.

      • Asta e alta treaba cu taranii se dau mari cu el, dar el ca telefon nu e de fitze. daca era un vertu sau 8800 gold/arte atunci ar fi fost de fite. :)

      • inseamna ca in romania sunt foarte putini cu telefoane de fite daca o luam asa.

  2. Sau cu 369 de euro poti sa iei un w995 http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w995-2682.php Care ii mult mult mult mai performant decat telefonul copy/paste :) personal e cineva care are w995 si este foarte bun . Pe langa ca iphone are 3 mpx si w995 8 :S

  3. Salut , doresti sa facem schimb de linkuri ? blogul meu este timisoararomania[.]ro , am page rank 3. Un link exchange ne-ar ajuta pe amandoi .

    Numai bine ,
    Tudor
    admin@yahoostatus.ro

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.