Nostradamus: 2012 (2009)

Nostradamus? 2012? E destul de clar că e vorba despre un alt documentar cu destul de multe speculaţii despre ceea ce ne aşteaptă (sau nu) în data de 21 decembrie 2012.

Cele mai clare previziuni despre data de 21 decembrie 2012 sunt oferite de Nostradamus şi de civilizaţia mayaşă, dar şi aceste previziuni au fost transmise prin diferite mesaje codate, iar decodarea lor nu a fost tocmai una precisă până acum, existând doar nişte interpretări ale previziuni.

În mare, sunt câteva idei principale pentru ceea ce ne aşteaptă în anul 2012, unele sunt mai optimiste şi altele ceva mai pesimiste, dar cele pesimiste se pare că au şi câteva argumente ştiinţifice.

  1. 21 decembrie 2012 reprezintă sfârşitul lumii, adică o să ne găsească dracii şi o să murim grămadă ca nişte gândaci de bucătărie. Cauza? O oarecare aliniere galactică, care parcă se întâmpla la fiecare 26.000 de ani, când Soarele ajunge în centrul galaxiei şi asta înseamnă ceva destul de nasol pentru Pâmânt. Erau cam multe idei în documentar aşa că m-am încurcat în ele, dar sunt aici detalii despre Profeţia Maya.
  2. 21 decembrie 2012 nu o să fie chiar sfârşitul nostru, dar n-o să o ducem nici prea bine. O să rămânem fără vegetaţie, mancare şi alte chestii d-astea inutile. Pe lângă asta, o să fie şi nişte cutremure, inundaţii şi încălzire globală, dar sunt şanse mai mari de supravieţuire, nu pentru toţi, dar o să fie. Toate astea o să fie cauzate tot de treaba cu Soarele şi Pământul din punctul de mai sus.
  3. probabil că varianta asta e cea mai bună, însă foarte puţin probabilă. 2012 n-o să fie sfârşitul nostru, ci o să fie doar sfârşitul acestor vremuri, pentru că din acel moment nu ştiu ce chestii se vor schimba şi lumea va fi altcumva, evident mult mai bună. Sună cam aiurea şi puţin probabil, nu?




Viitorul sună bine … (?!)

9 comentarii la Nostradamus: 2012 (2009)

  1. ‘O să rămânem fără vegetaţie, mancare şi alte chestii d-astea inutile’ astea chiar chestii inutile :))) . Dar stirea asta chiar ma face sa plang iara a sa vina mos ala la Otv :)))

  2. cum au putut sa stie aia din antichitate ca in 2012 e sfarsitul lumii, adica acu mii de ani, societatile alea primitive au fost capabile sa prezica viitorul, foarte putin probabil….
    Din punct de vedere religios, sfarsitul lumii poate fi azi, maine poimaine, numai Dumnezeu stie, asa zice biblia…
    Din punct de vedere stiintific, toate dezastrele astea care se intampla sunt din cauza incalzirii globale, si tot din punct de vedere stiintific sfarsitul lumii poate veni azi, maine poimaine, peste 2 saptamani…. etc, un meteorit nedescoperit loveste pamantul sau un supervulcan cum e cel din parcul Yellowstone erupe, sau razboi nuclear si iarna nucleara….
    Brusc toata chestia asta cu 2012 nu e asa de tragica, nu se va intampla nimic in 2012…. :))

    • societati primitive, a? :)) stii ca inca n-a reusit nimeni sa explice cum a fost posibila construirea piramidelor si alte treburi d-astea foarte vechi.

      pe langa asta, mayasii erau foarte buni astrologi si dovada sunt templele lor care sunt perfect aliniate dupa nu stiu ce stele. :)

  3. Mda sa vedem ce documentar o sa fie… daca e ceva mijto :>

  4. […]21 decembrie 2012 reprezintă sfârşitul lumii[…]21 decembrie 2012 nu o să fie chiar sfârşitul nostru[…]
    Eu nu mai inteleg nimic, poate ori vine sfarsitul, ori nu?

  5. Am vazut si eu documentarul dar e o nebunie totala, 21 decembrie 2012 = sfarsitul lumii dar 21 decembrie 2012 poate sa nu fie sfarsitul lumii ci inceputul unei lumi mai bune :)….so mai bine asteptam si o sa ne convingem singuri nu?

  6. citisem undeva ca vom disparea din cauza caldurii in 2012…

  7. sfarsitul va fi ptr.fiecare din noi mai devreme sau mai tarziu

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.