The Boat That Rocked (2009)

Pot să zic că nu e chiar cea mai reuşită comedie, însă e mai degrabă un film destul de interesant despre oamenii, muzica şi radiourile anilor ’60. Ce mi-a plăcut destul de mult a fost  muzica foarte, foarte bine selecţionată, nici că se putea mai bine pentru un aşa film.

Filmul este despre un grup de DJ de radio care lucrau la un post de radio pirat, Radio Rock. Aceşti DJ îşi petreceau viaţa pe un vas care plutea undeva pe Marea Nordului, acolo munceau şi acolo trăiau. Chiar dacă se spunea că existau multe radiouri pirat, ei erau cei mai tari, aveau o grămadă de fani şi mai ales fane, mai mult fane, că doar erau DJ bărbaţi. Totul le mergea destul de bine până un nene din guvernul UK s-a gândit să scoată înafara legii toate radiorule pirat … şi dacă a reuşit sau nu puteţi să vedeţi în film, pentru că merită văzut, normal.




IMDB: The Boat That Rocked (2009)

CinemaRx: The Boat That Rocked (2009)

4 comentarii la The Boat That Rocked (2009)

  1. adevarul este ca cea mai buna muzica a fost pana in anii 80
    dupa este o …cacealma de muzica cu vedete care se dezbraca pe scena si nimic mai mult

  2. tare filmul :) de muzica nici nu mai vb…
    merita sa fie vazut…clar:D

  3. iar 7.6 pe imdb?
    e clar ca e praf
    nu mai am incredere in imdb nici cat negru sub unghie

  4. Mi-a placut super mult filmul. Da, poate au un umor mai ciudat, dar e film british si unele faze sunt chiar dementiale. Mai ales cand se arunca de pe catarg! Param pam bum! :))) Daca e sa fie vazut si sa-ti placa, nu trebuie luat prea in serios.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.