The Taking of Pelham 1 2 3 (2009)

Aşteptam să văd filmul de când l-am văzut pe Denzel Washington cum povestea în ce fel au filmat, zicea de nişte chestii complicate aşa că mi s-a părut interesant şi cu o grămadă de muncă în spate. N-am stat să caut să văd ce actori joacă în film, ştiam de Denzel Washington şi de John Travolta, dar pe parcurs au apărut şi alţii la fel de tari. A fost mişto că l-au băgat şi pe James Gandolfini, nu prea l-am mai văzut de la Sopranos încoace … şi asta e mare păcat.

După nume şi după imaginile pe care le-am văzut am crezut că toată povestea e doar cu metroul furat, un metrou care transporta bani sau ceva, dar e ceva mai mult de atât şi chiar nu cred că se poate anticipa ceva în film. Situaţiile se schimbă destul de des … şi de radical, şi în final totul iese cam prost, “fără câştigători”.

Încă un “wow” a fost la cum au jucat Denzel Washington şi John Travolta. Rolurile i-au prins bine pe amândoi, da’ cel mai mult mi-a plăcut personajul lui Travolta, genul hoţului extrem de inteligent care joacă totul după cum vrea el. Păcat că n-are parte de cel mai fericit final, că ar fi meritat. Să zic cum moare la foarte puţin timp după ce se bucură la câteva sute de milioane de dolari?

IMDB: The Taking of Pelham 1 2 3 (2009)
CinemaRx: The Taking of Pelham 1 2 3 (2009)

2 comentarii la The Taking of Pelham 1 2 3 (2009)

  1. te-am mai citit si pari un om destept asa ca nu inteleg de ce povestesti filmul. poate unii nu l-au vazut, nu asa se povesteste un film pe blog, ai fost groaznic.

    altfel, nu stiu de ce tuturor li s-a parut un film extraordinar, mie mi s-a parut mediocru desi iubesc genul acesta de filme

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.