Filme

E destul de slabă mişcarea cu filmele în ultima vreme, apar doar nişte ciurucuri obosite … dar atât de obosite încât la unele filme chiar mă întreb: băi, vreunul dintre ăia care au făcut filmul s-a uitat la el? i-a plăcut? i s-a părut interesant să piardă 1-2 ore din viaţă plictisindu-se cu mizeria asta de film?

Staten Island (2009)

Ăsta ar fi trebuit să fie un film serios, cu crime, cu mafioţi şi cu alte chestiuni destul de bune. Da, sigur că da. Gangsterul şef vrea să-şi extindă afacerile în întreaga zonă, împreună cu prietenarii lui, alţi gangsteri, dar ăştia îl toarnă ruşilor, ruşii încearcă să-l omoare pe gangsterul şef, ăsta scapă şi atunci o ia puţin pe ulei şi îşi propune să salveze o pădure care urma să fie defrişată. Şi cam asta e toată şmecheria.

Porcăria durează o oră şi jumătate, noroc că mai dădeam pe repede înainte, că nu merita să pierd atâta timp cu el.

IMDB – Trailer

Extract (2009)

Comedie, cică. Adevărul e că sunt câteva faze bune şi care merită văzute, dar fazele alea adunate fac maxim 10 minute, aşa că restul, o oră şi ceva, se pierde degeaba. Joel (Jason Bateman) are o fabrică “de produse pe bază de extracte florale” pe care ar cam vrea s-o vândă, între timp nu prea mai are parte de nimic cu nevastă-sa şi de aici pornesc mai multe mizerii.

Puteau să rezume totul într-un sfert de oră, şi eventual aici să apară doar Jason Bateman şi Ben Affleck, că restul actorilor sunt pe nicăieri, cam pe unde e şi toată povestea.

IMDB – Trailer

Smokin’ Aces 2: Assassins’ Ball (2010)

Ce mizerie! Eu ţineam minte că Smokin’ Aces, ăla din 2006, a fost bunicel, m-am păcălit singur şi m-am uitat la o mare parte din ăsta. N-am apucat să văd tot filmul, vreo jumătate de oră m-am uitat cu ochii închişi, că am adormit, dar nici că am avut de gând să reiau partea pe care am pierdut-o.

Din cât am prins eu, n-a fost chiar atât de proastă povestea (cu FBI, d-astea), da’ ce a ieşit a fost o bătaie de joc, chiar dacă au încercat să-l facă mai caterincos.

IMDBTrailer

4 comentarii la Filme

  1. nu prea e nimic bun asta cu 50 cent 2009 mi-a placut

  2. Ai perfecta dreptate , cred ca in 2009 am vazut 4,maxim 5 filme bune. In 2010 am o presimtire ca voi vedea maxim 3 filme bune si cam atat.
    O zi buna!

  3. Nu prea am vazut filme noi anu asta numa 2.. Cand o sa am timp sa ma uit la toate care sunt aparute mai noi..

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.