Poze noi cu vechiul atac de la WTC

Da’ oare de ce au stat ascunse pozele astea până acum? Să fi fost ele mai timide? Fiind făcute de un nene de la NYPD, din elicopterul poliţiei, probabil că n-ar fi fost foarte greu să găsească cineva pozele înainte să treacă aproape 9 ani de la chestiune.

Oricum, zic că e aiurea să discutăm despre cât de ciudată e nu ştiu ce chestie legată de atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 atâta timp cât atacurile în sine sunt … ciudate şi … (merge orice aici). Orice noutate ar apărea n-ar fi chiar o surpriză. Uimitor ar fi să aflăm că atacurile chiar au fost planuite şi executate de cei despre care se spune că au făcut asta, nu?

WTC
WTC
WTC
WTC
WTC
WTC
WTC
WTC
WTC
WTC
WTC

Dacă ignorăm faptul că mii de oameni au murit acolo … pozele sunt chiar mişto, păcat că au apărut aşa târziu.

Poze: MSNBC.

13 comentarii la Poze noi cu vechiul atac de la WTC

  1. mda pozele sunt super tari ..

    nu inteleg ce “conspiratie” se poate deduce din ele (dar probabil nu sunt nici persoana potrivita pt a trage astefel de concluzii) dar pot sa imi dau cu parerea ca fiind parte din ancheta si bla bla .. au o oarecare acoperire ca nu le-au dat publicitatii pana acum :D

  2. un adevarat infern…cei prezenti in apropiere de dezastrul de la 11 septembrie cred ca au ramas cu sechele de cate ori vad un avion deasupra capului :)

  3. Nu ți-a mai spus nimeni că plugin-ul „Shutter” e nașpa și că aștepți foarte mult până să se încarce fotografiile?
    Dacă zoso-l folosește nu înseamnă neapărat că e bun…

  4. @Emil CHERICHEȘ: scuze sefule, da’ … nu mi-am dat seama ca s-ar incarca pozele mai nasol din cauza pluginului. recomanda unu mai bun si la fel de simplu. :)

  5. Cat praf, de unde naiba atata praf?

    Trebuie sa fi ignorant ca sa-ti pui o astfel de poza ca wallpaper?

  6. @andreas: cred ca nu e numai praf acolo. eu mi-as pune un wallpaper d-asta daca ar fi la o rezolutie buna. e rau?

  7. daca nu am stii despre ce e vorba ar fi ok sa-ti pui un astfel de walpaper dar cand stii ca au murit sute de oamenii parca nu te mai lasa inima. acum fiecare cum considera nu e de condamnat nici sa-ti pui. asa ca fiecare cu ce doreste si cum simte.

  8. @andreas: ce-i cu intrebarile astea ideologiste? …raspunde-ne tu la intrebarea ta :)

  9. =))

    Eu nu as pune o astfel de poza ca wallpaper. Nu pentru ca mi s-ar parea rece, insensibil, crud. Nu, am un wallpaper prea misto deocamdata. :))

  10. @andreas poate ni-l poti arata si noua sa vedem chiar e misto sau macar spune-ne despre ce e walpaperul :)

  11. hehehe…eu ma asteptam sa vad o gagica dezbracata :P dar m-ai dejamagit….is doar niste linii :)) glumesc , daca ti-e iti place sa-l folosesti sanatos

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.