Nimic

Cum ar fi să scriu doar despre faptul că n-am chef de nimic şi că am doar o mare lene? Nici n-am chef să gândesc ceva lung despre astea. La cum se prezintă icoanele cu nori din gadgetul cu prognoza meteo e clar că cel puţin până duminică n-o să am chef de nimic. Da, îmi alungă orice stare bună nenorociţii ăştia de nori. Am prins azi dimineaţă pe la 10 puţin soare şi prost am fost că n-am profitat. M-am dus ca vaca cu taxiul în loc să o iau la picior.

Păi 14 sau 15 grade sunt temperaturi de luna aprilie? Ce-i bătaia asta de joc!? Zero grade în noaptea de înviere? Mi-au paralizat picioarele de parcă mergeam desculţi pe gheaţă. Şi n-am stat decât o oră la/pe lângă biserică. Şi Băsescu era îmbrăcat subţirel, da’ el măcar a stat în biserică şi după o oră şi ceva s-a suit frumos în S şi dus a fost.

Am încercat zilele astea să fac câteva chestii după nişte tutoriale şi am rămas eu prost de prostia ălora care încercau să explice toate mizeriile alea. Nu ştiu de unde au scos unii dintre ei codurile sursă pe care le puneau pe site că erau pline de erori şi greşeli. Erorile şi greşelile le descopeream în cazul în care explicaţia putea fi citită. Am văzut pe blogul unuia cum încerca el să explice ceva, da’ avea un font atât de aiurea şi de mic pe blog încât m-am lăsat. Ce dracu’ fac? Ăsta nu e în stare să-şi facă un site bun pentru el şi eu să fac chestii după instrucţiunile lui? Da, bine, pa. Alt mare programator punea puţin cod nemarcat printre texte, apoi puţin cod marcat şi dracu’ mai înţelegea ce era acolo.

Degeaba se pricep unii să facă multe chestii, că dacă nu au habar să explice, să verifice şi să organizeze frumos toate explicaţiile atunci nu ajută pe nimeni tutorialul lor.

Vreţi un film care probabil e mult mai prost decât 2012, tot cu sfârşitul lumii, apocalipsă şi alte minciuni? Cred că a reuşit mintea unora să fete şi aşa ceva. I-au dat numele Meteor Apocalypse, de parcă noi am venit ieri de la stână şi nu am mai văzut filme d-astea în care noi urmează să murim ca nişte proşti ce suntem. Ne tot jucăm şi noi cu asta cum au făcut americanii cu filmele cu terorişti. Tot îi arunca cineva în aer, le furau gagicile, dădeau cu avioanele în blocuri şi până la urmă au păţit-o după scenariilor lor. Asta dacă nu s-au aruncat singuri în aer.

2 comentarii la Nimic

  1. 1. Da’ de cand vezi tu lumina soarelui (cand nu tre sa mergi la scoala) mai repede de ora 01.00 PM? Si vezi ca e “unora” nu “unor”.
    2. Vorbeste cu aia de la prognoze, poate scot prognoza lenii pt unu ca tine.

  2. @unu nu prea tanar, nici batran: bine, “unora” sa fie. mai greseste lumea.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.