Battle: Los Angeles (2011)

Filmul ăsta putea să fie bun dacă scenaristul n-ar fi fost atât de patriot încât să facă un scenariu în care americanii fac faţă unei invazii extraterestre, ba chiar să-i distrugă în aşa hal încât ăia să nu mai ştie cum să se retragă, deşi au fost în stare să vină din ştie ce galaxii până la noi şi să facă terci oraşe întregi.

Suntem în anul 2011, deja se fac de zeci de ani filme în care americanii ăştia fac faţă la orice. Vin alienii şi omoară aproape tot ce mişcă? Nu-i nimic, se găsesc 5 soldaţi care să dea cu o bombă într-un robot de dimensiunea unui cartier şi … salvează situaţia în ultimele 10 minute ale filmului. Ok, am înţeles asta de când cu Rambo.

Că ar putea să ne invadeze nişte extratereştri e posibil, de ce nu? Că-i vor fix pe americani deja nu e puţin probabil. Că o să salveze americanii situaţia e clar că n-o să se întâmple niciodată.

Battle: Los Angeles = explozii şi împuşcături.

Aş aştepta să văd Battle: Bucharest, când urâţii ăia care vin să ne invadeze o să rămână fără nave înainte să omoare vreun om. Că avem ţigani muncitori şi fierul se vinde bine.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.