Filme #9

Mi se pare că 2011 a fost anul cu cele mai puţine şi cele mai proaste filme din ultimii 10 ani. Că au fost 2-3 filme bune, continuări ale unor serii, nu înseamnă că am avut ce să vizionăm.

Fast Five (2011)

Nu pot să zic decât “WOW!”! Cum a ieşit un film atât de slab după o serie atât de bună. Şi restul filmelor au fost mai mult pentru pasionaţii de maşini şi curse, însă erau mai lucrate, aveau mai multe efecte şi cumva erau altceva faţă de alte filme. De data asta nimic bun. Pauză gagici, pauză efecte d-alea mişto de ale lor, pauză maşini tari. Parcă n-ar fi avut nici o legătură cu alea de dinainte.

IMDB

Source Code (2011)

E oarecum interesant, trebuie să recunosc. Problema e că m-a pus pe gânduri la anumite treburi. Există şansa ca eu să nu fi înţeles unele chestiuni din film sau chiar n-au avut un gram de logică. Şi un film unde logica nu există e un film stupid, pentru că te pune pe gânduri total aiurea. Cum poţi să faci un univers folosind date pe care nu le cunoşti, şi totuşi ele să existe exact cum ar fi fost în varianta originală, şi apoi să le şi cauţi?

IMDB

Paul (2011)

Foarte tare! Am fost plăcut surprins de film. Nu suport filmele cu Simon Pegg, recunosc asta, şi totuşi aici n-a fost chiar atât de deranjantă prenzeţa lui. Cine se decide să-l vadă n-o să spună ca fost o pierdere de timp. Sper …

IMDB

Un comentariu la Filme #9

  1. Aici sunt de acord cu tine, paul chiar a fost o comedie foarte buna, cu glume de bun simt, si parca nu era 100% aceiasi poveste extraterestru cazut si pe pamant si trebuia dus urgent acasa. In schiimb fast five, a fost un banal film de actiune, fara nici o treaba cu filmele anterioare din serie.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.