N-aş lăsa-o pe Mădălina Ghenea nici să-mi ducă gunoiul

Pur şi simplu mi se pare înspăimântătoare în poza de mai jos. După 5 ore de machiaj sau prelucrare în Photoshop toată lumea arată sexy, probabil şi burta mea ar putea să semene mai mult cu 6 pătrăţele, însă realitatea e uşor diferită de reviste.

Nu e grasă? E înaltă? Gata, toate-s automat fotomodele dacă au îndeplinit 2 cerinţe. Eu sunt de părere că trebuie să le ajute şi faţa puţin, să aibă ceva în plus faţă de “nu e urâtă”.

Madalina Ghenea

Parcă îl văd pe Jar Jar Binks când deschide topmodela asta gura.

Jar Jar Binks

9 comentarii la N-aş lăsa-o pe Mădălina Ghenea nici să-mi ducă gunoiul

  1. Eu am vazut un interviu la gadea cu ea, mie mi se pare superba fata. Daca e telegenica, nu inseamna ca e si fotogenica.
    In plus, nu in toate pozele iesi bine….fie ca ai photoshop, fie ca nu.

    • si eu am vazut un interviu. nu gasesc nimic atat de special la ea. chiar mi s-a parut enervant ca vorbea asa rar si incet. in rest ce are asa bun?

      • Și tu ce ai așa special? Ești vreun făt-frumos după care suspină toate femeile, un geniu sau un bogătan? Standardele de frumusețe sunt subiective, Mădălina are o frumusețe deosebită de italiancă, nu are nimic în comun cu frumusețea româncelor. Și apoi româncele așa frumoase cum sunt, n-au pupat niciodată să câștige vreun concurs Miss World sau Miss Univers. DE CE? Măcar Mădălina a fost inclusă în topurile internaționale de frumusețe cele mai titrate, fiind aleasă pe o poziție mai bună decât multe alte vedete internaționale.

  2. Madalina Ghenea este o femeie neobisnuit de frumoasa. Urati la caracter si probabil ,și la fizic, sunt cei care o vad urata …mă apucă greața când văd cu câtă răutate este atacată această ființă , care mereu a vorbit frumos despre țara și conaționalii ei . Un gunoi ești tu , ăsta care ai scris o asemenea mizerie …mizerabilule! Cred că Mădălina n-ar sufla nici mucii pe tine. Să spui despre o femeie aflata in topul celor mai frumoase femei din lume că este urâtă? …înseamnă că ești un poponar , ori un narcisist frustrat. Doamneee ce monștriii ! Bine că a plecat fata din țară . Probabil Butler a iubit-o pentru că este urâtă nu-i așa ? Ai vederea deformată , de monștrii care-ți stăpânesc inima neagră , de neom . Off, românii, mai ales bărbații , cei mai de rahat. Despre românce străinii spun ca ar fi frumoase , despre bărbații români , cele mai urâte opinii le au …nu mai continui.

  3. Sunt multi care o vad urata dar, si tiganca. Sunt poze in care arata rau, zici ca e un travestit si poze in care arata bine. Prima vedere, prima impresie conteaza. Cand am vazut-o prima data (in poze) ma intrebam de ce zice lumea ca e atat de frumoasa etc. etc…. o vedeam un pic uratica si bineinteles ca mi-a trecut prin cap ca e tiganca. Tigan nu inseamna urat dar ea, ca femeie, parca are o latura barbateasca, in multe poze arata urat si ca un travestit. Operatiile de vina? Buzele sunt un pic prea mari (nu ii sta bine), suficient de mari cat sa ii strice fizionomia. Cand rade ii ies si dintii in evidenta… ochii mari, ciudati, privire barbateasca sau orientala?…
    Dar cred ca stiu de ce o vad unii urata; daca te uiti la ea atent, si stii cum sa te uiti, ai sa vezi ca ea defapt in unele poze arata imbatranita si ca o femeie ce fumeaza si consuma mult alcool. No hate, asta vad eu si multi altii dar nu isi dau seama si zic ca e urata.
    Ea zice ca seamana cu Sophia Loren, eu zic ca seamana cu Eva Mendez dar Eva Mendez e altfel, mi-a placut, are mai multa feminitate decat Ghenea.
    Ghenea e frumoasa doar in anumite poze, in anumite pozitii, in altele arata ca un travestit, femeie batrana obosita. E genu jumate frumoasa jumate urata, jumate romanaca jumate tiganca etc… :)

    http://news.co.cr/wp-content/uploads/2012/08/Mara-Salvatrucha-Gang-El-Salvador.jpg
    In Romania oamenii au crescut asa: unguri, romani si tigani. :))) Ungurii vorbesc alta limba iar tiganii sunt “negrii”. Asadar in Romania indienii, mexicanii, arabii, latinii etc. toti bronzatii si creolii lumii sunt facuti automat tigani. :))) Dar asta nu inseamna ca doar unii romani cred, si zic ca Madalina e 100% tiganca.
    Ce zice asta in comentarii?
    https://www.youtube.com/watch?v=xp2alVWAUAY

    • Cică, Mădălina Ghenea este urâtă și frumoasă…ha ha ha! Omule, niște poze nu pot reflecta realitatea . MĂDĂLINA ESTE FRUMOASĂ PENTRU CINE ȘTIE SĂ APRECIEZE UN ALT GEN DE FRUMUSEȚE CARE CE-I DREPT IESE DIN STANDARDELE OBIȘNUITE.Până la urmă frumusețea este relativă, Mădălina este o femeie cu o frumusețe aparte, fiindcă nu seamănă decât cu Sophia Loren…despre Sophia L. nu spune nimeni că ar fi fost urâtă, fiindcă-i Sophia și gata, nu s-a născut în România.

    • Normal Ca’ e tiganca borata Madalina Diana Ghenea in Slatina 99%sunt tigani romanizati

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.