iPhone 5Curcubeu

Asta ca să nu mai râdeţi de telefoanele de plastic ale altor producători.

Varianta pe alb pare prezentabilă, restul de culori merg dacă ai sub 20 16 ani.

6 comentarii la iPhone 5Curcubeu

  1. aceeasi Mărie, cu alta palarie. apple nu a mai adus nimic nou de ani buni pe cand cei de la samsung au spart piata cu telefoane cu adevarat performante. sa fii cu capul sa dai atatia bani pe un telefon care nu aduce nimic nou si care este limitat la sange. mi-au trecut prin mana foarte multe telefoane cu toate sistemele de opeare .. si pot spune ca androidul ofera cea mai multa libertate, poti face ceea ce doresti (daca te duce putin capul iti poti customiza telefonul asa cum iti place) pentru ca este open source, pe cand la apple .. daca nu ai cablu de date esti mancat.
    bine-nteles ca parerile sunt impartite, dar eu am avut iOS si pot sa spun ca nu mai vreau sa folosesc asa ceva in viata mea :) mi-a mancat zilele :))

  2. Cum au spart piata cei de la Samsung cand S3 si S4 aparent sunt indentice,au capac la baterie deci nu au capabilitate sa faca o carcasa buna;am HTC si Nexus

    • macar la nevoie schimbi repede capacul sau bateria.

    • si eu am HTC One spre exemplu de care sunt foarte multumit. Nu conteaza ca S3 si S4 sunt aproape identice..conteaza ce stiu sa faca. iPhone nici macar nu are NFC .. sa nu mai vorbesc de wifi direct sau altele. nu cred ca are rost sa le insir pe aici.

  3. bateria tine,in schimb iti spune ca si cum sa te pregatesti s-o schimbi usor

  4. ce bine e ca n-am nici android nici ios pe telefon:D chiar tine bateria 6,7 zile…

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.