Profesor universitar, acuzat de incest de catre fiica sa

Femeia sustine ca tatal sau ii preda lectii practice de “educatie sexuala” inca de la varsta de 13 ani.

Profesorul dr. Florin Topoliceanu, fondator si fost decan al Facultatii de Bioinginerie Medicala din cadrul UMF Iasi, este acuzat de fiica sa ca ar fi abuzat-o sexual. Scandalul a inceput odata cu procesul de divort intentat de Maria, fosta sa sotie, in 2005, care nu s-a terminat nici acum, din cauza ca Topoliceanu refuza sa se desparta.

In plin scandal, fiica celor doi, Amalia, a intervenit impotriva tatalui sau, pe care-l acuza de incest. Femeia sustine ca a fost abuzata sexual inca de la 13 ani. “A vrut sa scrie o carte despre reactiile sexuale ale unei fetite de 13 ani si mi-a cerut ajutorul. Prima banuiala ca ceva nu este in regula am avut-o cand mi-a spus ca “pielea mea e mai neteda decat a mamei“. In fiecare zi, cand veneam de la scoala si nu era nimeni acasa, incepeam ora de “educatie sexuala“, care se derula mai mult prin cursuri practice”, acuza fiica.

Mhm, nu ma mira deloc ca un decan / profesor universitar e in stare de asa ceva. Chestii intre profesori si eleve / studente / minore din ce in ce mai dese plus ca astia … profesorii universitari, mai batrani, sunt din in ce mai doritori. :))

Sursa: Cancan

Un comentariu la Profesor universitar, acuzat de incest de catre fiica sa

  1. mai dusi eventua l…ca doritori e prea putin spus in cazul asta

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.