… alegeri ?

De cateva saptamani peste tot se vorbeste de alegeri, candidati, prosteala si alte mizerii legate de alegerile locale.

Oare are rost sa ne agitam ? Sunt multi care zic, pe la TV, prin presa, pe net, ca indiferent de cine o sa iasa tot la fel de multa hotie si mizerie o sa fie. Deci ne-am cam prins ca toata smecheria asta e un mare cacat din care nu putem iesi. Si atunci de ce sa ne mai batem capu’ cu chestii de genu’ ” ce campanie face ala “, ” … ia uite ce a mai zis altu’ ” si altele de genul acesta ?

Numarul de oameni prostiti e prea mare fata de cei care reusesc sa inteleaga de fapt despre ce e vorba si care e adevarul din tot rahatul pe care il vedem in fiecare zi … si astia care deja sunt prostiti nu prea mai sunt recuperabili.

Ok … deci stam si facem scandal pentru niste chestii pe care oricum nu le putem schimba prin scandalul facut. Ca si cum te-ai pisa impotriva vantului, a?

Blogurile care au dat-o in politica si in alegeri, putin cam mult in ultima perioada, au fost un fel de … trotuar, si toata treaba fiind o prostitutie si multa zarva pentru nimic.

Un comentariu la … alegeri ?

  1. daca nu s-ar mai implica nimeni si toti ar gandi ca tine s-ar alege prafu chiar de tot …
    de bine de rau … o gramada de strazi au fost asfaltate (sau macar incepute) cu ocazia campaniilor si etc
    si nu numai ..
    adica .. chiar daca e facut ca sa prosteasca lumea..e o chestie buna ..
    chiar la carcatosi auzeam ca ar trebui sa avem alegeri de-astea in fiecare an ca sa avem toate strazile asfaltate :))

    pana la urma .. toti trebuie sa ne exprimam opinia .. ca dupa aia ne plangem ca au iesit astia de la udmr la europarlamentari .. da oare de ce ? ca is de-astia ca tine care prefera sa stea in pat decat sa mearga sa voteze .. sau macar sa se intereseze de ce face (promite) fiecare

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.