Orgie la liceu

V-am mai spus despre mizeriile din Cancan. Editia de azi, 2 iunie, a ziarului Cancan avem urmatoare prima pagina:

Cancan Coperta

WOW ! Orgie la liceu. Suna interesant si foarte socant. Dar care este adevarul ?

Daca ati vazut pozele si scotociti putin prin memorie poate le recunoasteti pe fetele de mai sus. Scandalul cu ele a fost deja acum cativa ani, cel putin 4. Cei care erau cat de cat pe net la vremea respectiva sigur le-au vazut si au vazut si restul pozelor. Pozele prezentate de Cancan sunt cele care … nu au fost chiar asa cunoscute, nefiind interesante, dar faceau parte din setul acela de poze de acum cativa ani.

Mare stire de la Cancan:

Mai multe eleve minore sunt “eroinele” unei sedinte foto lesbi realizata in timpul orei de Limba engleza. Fotografiile incredibile pe care vi le prezentam azi ne-au fost trimise pe cunoscuta adresa de email pont@cancan.ro de catre o persoana care ne-a cerut sa-i protejam identitatea.
Fetele sunt colege de liceu si s-au pozat in diferite ipostaze ce au conotatii sexuale. Doua dintre eleve au simulat o partida de sex pe o banca din sala de curs. In timp ce una dintre fete era intinsa pe spate, cu abdomenul descoperit, cealalta se afla deasupra colegei si o mangaia in zone intime. Intr-o alta fotografie, trei colege si-au coborat pantalonii cat sa li se poata observa lenjeria intima. Minorele au pozat ca manechinele, zambitoare, incercand sa fie provocatoare.

Haha ! =)) Foarte misto. Cred ca i-a surprins doar pe cei care au uitat deja de fetele astea. Si oricum … poze de acum cativa ani ?! Penibil. :)

Si evident ca nici povestea cu ” spintecatoarea de la morga ” sau ” blonda de la morga ” inca nu s-a terminat. S-a descoperit ca aceasta este si dama de companie, adica curva. Eu raman tot la ideea de manevra, si-au facut astia un subiect al lor, cu un scenariu al lor si atata tot.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.