Bucureşti – o capitală naşpa

În clasamentul capitalelor europene privind calitatea vieţii Bucureştiul se află pe penultimul loc, pe ultimul loc fiind Sofia.

Viena, Copenhaga, Amsterdam, Bruxelles, Berlin şi Luxemburg sunt capitalele de pe primele locuri, cu cea mai ridicată calitate a vieţii.

Studiul are ca scop sprijinirea guvernelor şi a companiilor în relocarea forţei de muncă. Mercer a realizat şi un clasament al celor mai sigure destinaţii pentru expaţi, în care Bucureştiul se află pe poziţia 80 din 215 oraşe şi pe 22 din 27 de capitale din Uniunea Europeană. Acest clasament are la bază mai multe criterii: relaţiile cu alte ţări, stabilitatea internă şi legislaţia în domeniul criminalităţii. Pe primul loc se află Luxemburg, urmat de Berna, Geneva, Helsinki şi Zurich, toate la egalitate, pe poziţia secundă. Evaluarea subliniază calitatea Elveţiei ca una dintre cele mai sigure ţări europene. La polul opus între statele din regiune se află Moscova, aflată pe locul 196 în topul mondial.

Via Ziare.ro

Naşpa, dar avem noroc că se alege acum primar nou, nu ? O să rezolve el toate problemele bucureştenilor şi o să aducă Bucureştiul pe primul loc.

… şi când ne trezim o să fie dimineaţă.

Un comentariu la Bucureşti – o capitală naşpa

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.