Două

… porcării de la Cancan.

Prima este ceva, nu ştiu ce e asta … un fel de ştire, care ne informează că Paraziţii ( Cheloo şi Ombladon de fapt ) au cumpărat nişte sticle de vin, au trecut pe roşu la semafor, pietoni fiind, şi au dus sticlele de vin în hotel. VAI !

Trupa “Parazitii” a participat in urma cu cateva zile la prima editie a festivalului de cultura urbana, “Urban fest“, de la Baia Mare. Organizatorii au dorit sa promoveze cultura urbana pe scena, insa Cheloo si Ombladon s-au evidentiat si prin performanta dinaintea concertului. Dupa o scurta plimbare prin oras, cei doi membri ai formatiei au facut o escala la un magazin alimentar. De aici, s-au aprovizionat cu mai multe sticle de vin, pe care le-au introdus in hotelul unde au fost cazati, chiar daca acest lucru este interzis. Graba catre hotel i-a facut pe Cheloo si Ombladon sa incalce si cateva reguli de circulatie. Fredonand “Alcoolul este viata si viata e alcool”, hip-hoperii au traversat pe culoarea rosie a semaforului, purtand tot timpul glugile pe cap, pentru a nu fi recunoscuti de fani.

Sursa: Cancan

O nu ! Paraziţii consumă alcool ? Ce crimă. Au trecut şi pe roşu … ce golani. Păi ce puteau să facă bă înainte de concert, să meargă la biserică să se roage ?

Şi cum ziceam că sunt doua porcării de la Cancan iat-o şi pe a doua care sună cam aşa: Dansuri si pipăieli la ora de geografie şi zice că:

Obraznicie. Sub ochii profesoarei, cateva eleve au dansat incitant, s-au pipait pe sani si s-au prefacut ca se saruta

Sursa: tot Cancan

Ăştia sunt chiar dobitoci ? Se vede că nu au dat pe la şcoală ‘ scriitorii ‘ de la Cancan, că dacă ar fi dat se gândeau că e prea penibil să bată atâta câmpii cu nişte chestii pe care le vezi la fiecare metru în orice şcoală. Nişte mizerii banale, tot ce este sub nivelul elevilor de clasa a 7-a care făceau sex oral la şcoala e nimic, prea de două parale.

Şi acum o ştire proastă pentru Cancan: A venit vacanţa ! … aşa că v-aţi lins pe bot de articolele cu elevi … sau o să curgă indiferent daca ei sunt în vacanţă sau nu ?

Un comentariu la Două

  1. mha sincer sa fiu eu ascult Parazitii…dar nu aveti ce le crere….ei doar su recunoscut ca sunt nijte golanii, ca fumeaza”iarba” si ca [virgul]consuma mult alcool.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.