Rival iPhone ?

Samsung Instinct cică ar vrea să fie un concurent pentru iPhone. Hit.ro zice că:

Acest aliat vine din partea Samsung care au produs un terminal care sa se vanda in reteaua Verizon si care poate sa concureze cu success cu iPhone.
Samsung Instinct, pentru ca de acest model de telefon este vorba, se va vinde ( dupa sponsorizarile de rigoare) cu doar 130 de dolari intr-o prima faza si intre caracteristicile sale tehnice regasim: ecran tactil de 3.1 inci, care nu are nici un fel de timp de intarziere, comunicatie EV-DO si GPS integrat, browser Web, o camera foto de 2 megapixeli, client E-Mail ( inclusiv POP3).

Şi poza cu telefonul:

Deci avem un telefon de 150 $ care e rivalul unui telefon de 500 $ şi care acum va ieşi într-o nouă variantă îmbunătăţită ? Oare ?

Căcat, a văzut Samsung că prind acum telefoanele care seamănă cu iPhone şi hai să facă şi ei. Că o să se găsească mulţi care vor ceva de genul iPhone-ului, dar n-au bani pentru el. ” – Dacă n-am bani de iPhone hai să pară măcar că am … îmi iau un telefon din ăsta care seamănă cu el … “.

Ah da, plus că Samsung e praf la telefoane, cel puţin la alea care au alt soft decat Windows Mobile sau Symbian.

Un comentariu la Rival iPhone ?

  1. mai telefon samsung nu am dar am un Samsung YP-T10 si e foarte bun … concureaza cu iPod Nano si e o idee mai eftin … dar daca cineva vrea spre exemplu un iPod Touch Samsung face P12 care e la nivelul Touch :D nu recomand nimic pt ca stiu ca Samsung nu va “concura ” niciodata cu Apple pe acest domeniu …

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.