Ultima săptămână de Windows XP

După cum spune şi titlul, săptămâna 23 iunie – 30 iunie este ultima săptămână în care, oficial, Microsoft permite partenerilor săi să comercializeze Windows XP. Chiar dacă mai era destul timp până la ” sfârşitul XP-ului ” magazinele de specialitate, din Bucureşti cel puţin, nu mai vindeau această versiunea de Windows, acum Vista fiind de bază, deci cei care mai vor un XP pe ultima sută de metri au de căutat … asta dacă nu apelează direct la MS România.

Mi se pare că Microsoft vrea să facă trecerea la Windows Vista cât mai repede şi cât mai forţat, urât din partea lor. Dar cei care se gândesc să mai rămână pe XP o perioadă pot sta liniştiţi însă, pentru că suportul pentru acesta este oferit până în aprilie 2014.

2 comentarii la Ultima săptămână de Windows XP

  1. Daca e sa fac o scurta caracterizare a ceea ce inseamna Microsoft ar fi… “Dai in p**a mea de SECURISTI”. Bun ca idee..sa vedem…de ce fac astia chestia asta…oricum cine vrea windows il downloadeaza via torrenti sau alte surse warez.deci no sa afecteze pe nimeni..XP? 2014..degeaba dau atat suport ca nimeni no sa mai foloseasca xp in 2014? DE CE? pt ca no sa mai fie compatibile componentele.. Oricum asteptam versiunea Mac OS pt pcuri la care lucreaza din greu baietii de la apple :)

    Disku a postat ultima oara pe blogul lui: Jeru The Damaja [2007] Still Rising

  2. ce urat din partea lor

    palconi valentin a postat ultima oara pe blogul lui: Moldovan Anca Elena

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.