Referendum pentru autonomie la Gheorgheni

Doritorii de autonomie se pare că nu se liniştesc. Oare de ce ? Pentru că îi lasă toată lumea în pace, nimeni nu le zice nimic:

Consiliul Local din oraşul Gheorgheni, judeţul Harghita, a aprobat proiectul de hotărâre privind organizarea referendumului pentru autonomia Ţinutului Secuiesc în data de 30 noiembrie, concomitent cu alegerile parlamentare.

Este vorba despre modificarea limitelor teritoriale ale unor judeţe, un act preliminar pentru a depune, din nou, în Parlamentul României, proiectul de lege pentru autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc. Pe buletinele de vot va figura o singură întrebare: «Sunteţi de acord cu modificarea limitelor administrative ale judeţului Harghita, după cum este prevăzut în proiectul de lege privind autonomia Ţinutului Secuiesc?»”, a spus Arus Zsolt.

Mediafax

Care să fie manevra ? Trebuie inclus vreun teren sau vreo pădure care face mulţi bani în judeţul Harghita ? Îmi şi imaginez cum o să se plimbe câinii cu covrigii in coadă prin Harghita darită faptului că s-au modificat teritoriile unor judeţe.

O să le zică cineva ceva să se liniştească sau doar o să folosească Băsescu nişte cuvinte foarte discrete nu cumva să îi supere ?

Băi rataţilor, cât timp pe buletinele voastre scrie ROMÂNIA puteţi să o luaţi uşor în gură şi să faceţi autonomie în UNGARIA, nu aici.

Un comentariu la Referendum pentru autonomie la Gheorgheni

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.