Publicitate eşuată

Mă mai uit aşa din când în când la ce bannere mai sunt afişate pe tot felul de bloguri, cum arată, ce anume promovează, ce texte au şi aşa mai departe. Nu am stat special să caut acum exemplele de mai jos, pur şi simplu am dat peste ele … şi mi s-a părut foarte proastă logica.

Nu are importanţă pe ce bloguri au fost făcute capturile, contează doar ca sunt foarte vizitate. În primul poză e vorba, cel mai probabil, de publicitate plătită, iar în poza a doua doar un schimb de bannere.

Ok, să zicem că eu cumpăr publicitate pe blogului lui … VisUrât. Plătesc, dau omului codul cu bannerul însă sunt atât de idiot că nu sunt în stare să hostez într-un loc bun bannerul, pe hostingul meu sau chiar al bloggerului. Atunci asta n-ar spune multe despre logica şi gândirea mea ? Păi nu sunt în stare să ţin un banner undeva pe net, dar cumpăr publicitate pe marile bloguri şi am cine ştie ce super afacere promovata prin bannerele alea … oare ?

Şi chiar dacă n-ar critica nimeni prostia, publicitatea tot rămâne de tot căcatul când în locul bannerului tău apare un banner cu Photobucket, pentru că ai fost aşa zgârcit şi l-ai urcat acolo pe un cont moca. Prostia se cam plăteşte.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.