Teo se lasă de televiziune

Vine apocalipsa pe la televiziunile româneşti, Teo se lasă de televiziune ! Ooo, nu ! Delitalii de detalii prin EVZ, Jurnalul, Cancan şi alte locuri.

După cum zicea şi Teo, ea e deja de 15 ani în televiziune, cred că putem număra pe câteva degete persoanele care sunt în televiziune de atâţia ani, în ţara noastră. Totuşi e bine că în cei 15 ani Teo a stat în mare parte doar la TV, fără presă scrisă, internet şi alte alea. Că dacă ar fi fost şi ea peste tot, ca Mihaela Rădulescu, probabil s-ar fi săturat lumea de ea acum 5-6 ani şi o dădeau cu forţa afară.

E o aşa mare surpriză că Teo se lasă ? Nu prea. Păi dacă faci acelaşi gen de emisiune 5-6-7 ani la rând, cu aceeaşi invitaţi, aceleaşi căcaturi şi aceleaşi glume obosite atunci probabil că vine momentul ăla în care lumea zice ” Iar Teo ? Tot cu invitatu’ ăsta ? …  Ce căcat ! “. Dacă ar mai fi mers treaba cu Teo eu zic că n-ar fi lăsat-o Sârbu să plece de la Pro TV, deci treaba era simţită deja de câţiva ani. Emisiune la Prima TV ? Cel mai rapid mod de a te duce la fund. Prima TV = Cronica Cârcotaşilor, în rest nimic nu există acolo şi nu e băgat în seamă.

Gata Teo, ieşi la pensie !

7 comentarii la Teo se lasă de televiziune

  1. putea sa faca treaba asta atunci cand a plecat de la Romantica, macar ramanea lumea cu imaginea unei doamne care a facut audienta la Pro Tv si experimente la Romantica

  2. a fost parca odata o vreme cand era sefa pe la Romantica, poate i-ar sta bine intr-o functie d-aia, da’ nu i-a placut ca nu mai era pe sticla in centrul atentiei. Teo chiar a facut cam acelasi gen de emisiune peste tot unde a fost, si la antena si la pro tv, si la prima. badea, care a inceput in acelasi timp cu ea macar le-a mai diversificat in timpul anilor :)

  3. iti doresc sa ai fantezii sexuale cu teo badea ah

  4. bv ei daca vrea sa se lase de tv atata timp cat a scos niste bani frumosi de acolo :)

  5. Era si cazul sa se retraga, prea rasuflate glumele si subiectele.

  6. Aşa, mă bucur că nu sunteţi fanii lu’ tanti Teo. :)

  7. de la pro tv a plecat pt ca nu a vrut sarbu sa-i mareasca salariul….cica

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.