Statusuri pentru messenger

Da ! Lumea e nebună după statusurile pentru messenger. Toată lumea vrea statusuri şmechere, statusuri de dragoste, de supărare, de pula mea. Dacă pe aia cu avatarul o mai înţeleg, că e cool să ai un avatar tare, dar pe asta cu statusurile n-o mai înţeleg.

Păi bă utlizatorule de yahoo messenger, care probabil dai massuri la oră fixă şi buzz-uri la foc automat, nu eşti tu în stare să legi două cuvinte pe care să le bagi la status ? Se pare că nu ! Am văzut şi cazuri în care oameni de acest fel au încercat să lege două cuvinte ( scurte ) şi să le îndese la status. De cele mai multe ori au ieşit chestii de genul:

  • dnd, nu sunt acasă
  • dnd – sunt plecat(ă)
  • nu la biroul meu
  • cine vb şi cu mine ?!

Rog toţi căutătorii de statusuri pentru messenger să îşi caute buletinul. Care nu ai încă buletin … e bine, mai poţi fi salvat, ieşi de pe internet şi treci la Cartoon Network. Dacă ţi-ai găsit buletinul pe undeva … e de naşpa, cea mai bună varianta ar fi să îţi dai două palme, apoi încă două ca să îţi revii după palmele date mai înainte şi dacă ţi-ai revenit pune mâna şi fă-ţi temele că mâine ai şcoală. Poate daca te ţii de ea o să îţi poţi scrie singur un status pentru messenger.

Un comentariu la Statusuri pentru messenger

  1. Prea real ce ai scris. M’am saturat de idioti care ma omoara cu massuri sau cu Buzzuri

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.