Poliţia minte! Chiar se fură copii pentru organe!

E FOARTE PE BUNE! DAŢI MESAJUL MAI DEPARTE!

Poliţia e mână în mână cu ăştia care răpesc copii pentru organe şi din cauza asta s-a ascuns totul!

Am auzit şi eu de un caz, o vecină cunoaşte pe cineva care a auzit că o cunoştintă a văzut cum nişte bărbaţi, îmbrăcaţi în doctori, au furat nişte copii dintr-un parc, au plecat cu o dubă neagră cu dungi negre şi i-au dus la un spital improvizat, la vreo 200 de metri mai încolo, şi le-au furat urina din vezică.

O altă vecină spunea că ştia ea cum unii, tot cu o dubă neagră, dar fără dungi, furau copii de pe strada folosind aspiratorul, dacă vă vine să credeţi. Pur şi simplu îi aspirau chiar de lângă părinţi şi îi duceau în acelaşi loc unde îi duceau şi pe ceilalţi. Ca să nu se plictisească. Lor li s-a furat o parte din păr.

Mai nou, duba neagră a fost deghizată în ambulanţă, tot neagră şi cu dungi, şi are numărul B 69 MUE. O puteţi găsi în Parking Unirea, după program.

Rinichi şi plămâni tineri de vânzare.
Detalii la rinichi.plamani.si.alte.organe@teniescu.ro.

 

8 comentarii la Poliţia minte! Chiar se fură copii pentru organe!

  1. da, o vecina de-a unei vecineee :))) tareee

  2. din pacate cunosc un caz din asta personal. copil disparut 4 zile, gasit in parc pe o banca, cu perfuzie dupa el. ii lipsea un rinichi .

    ce zici tu e adevarat, oamenii sunt naivi ca niste maimute, dar confuzia si haosul sunt consecintele nenorocirilor create de altii

    • pe bune sau iar auzit de la cineva care a auzise ca parca disparuse cineva?

      • Acum cativa ani arhitectul lui Ceausescu {cred ca a murit intre timp} a atras atentia in problema asta, eu cred ca e pe bune, in metroul din Bucuresti mereu vad anunturi cu copii disparuti, si mereu sunt altii.

  3. ,,au plecat cu o dubă neagră cu dungi negre” :))):)))=)))

  4. am auzit sh eu asa cv dar despre o duba tot asa neagra pe care scrie dializa sh k fura copii sh k le ia ochii inima toate organele de care au ei nevoie cika sunt niste doktori care macelaresc copii pt organele de kare ar avea ei nevoie la spital

  5. si eu am vazut o duba neagra si mi sa parut ceva suspect deoarece auszisem ceva tipete in ia

  6. duba neagra cu dungi negre:))

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.