Cam penibil

Două treburi penibile din campania electorală:

  • Începem cu penibilul de Attila Korodi care face pe taximetristul în Miercurea Ciuc. Ştirea în presă o găsiţi aici, eu am auzit abia seara de treaba asta, de la cineva care a mers cu un taxi condus de Attila Korodi. Toate ar fi fost bune dacă nea Korodi nu s-ar fi dat rotund prin taxi. Cu texte de genul ” Mă cunoaşteţi ? Sunt Attila Korodi ! ” şi că el de fapt strânge bani din cursele pe care le face pentru ceva organizaţie care ajută ceva copii. Jură-te ! Mă eşti nebun, până când n-a fost vorba de alegeri nu a strâns bani pentru nici o organizaţie. Penibil !
  • Tăriceanu şi-a găsit nişte oameni deştepţi pentru campania electorală făcută pe internet. Au băgat o grămadă de bani în Google Adwords şi au ajuns pe tot feul de situri româneşi … mari, mici, importante şi neimportante. Oricum, lovitura a fost dată … destul de bine. Buddha căuta soluţie pentru a bana bannerul flash din Google Ads, nu ştiu daca a reuşit. Bannerul flash pe care îl banăm cam greu a fost doar începutul, acum a apărut şi video cu Tăriceanu prin Google Ads. Măcar dacă plătea şi el cu nişte cenţi mulţi pe click, da’ nici asta.

3 comentarii la Cam penibil

  1. Am reuşit, l-am eliminat pe Tăriceanu şi apare alt politician acum…

  2. Mi se pare foarte jenibila faza cu Attila Korodi… ce a facut el in Ciuc mi se pare chiar prea aiurea.. Inteleg clasicele te duci si “te intalnesti cu poporu” sau mna ..desi si astea is cam exagerate..ca majoritatea fac chestia asta cum zice si Tenie , doar in campania electorala..

    Ce face Korodi ? Pai sa zicem ca el se duce practic si se roaga de fiecare in pare, cerseste votul cum s-ar zice.. Daca n-ar fi ministru mediului ce ar zice ? Salut sant AK, … chielea … a ma scuzati ..da .. nimic

    Varza!

  3. @Buddha: e un început şi ăsta. îi şi văd cum vin ei cu altă şmecherie ca să nu îi poţi scoate.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.