ProFM Dance împlineşte 1 an

Se implineste un an de cand Bucurestiul are ritm, un an de ProFM DANCE! Toti cei care vor sa experimenteze un eveniment unic sunt asteptati la “ProFM DANCE 1 year aniversary party”, pe 29 noiembrie, de la 22.00, in Studio Martin. La platane vor fi DJ Ivan, Greeg, Rushen si Pagal!

Via ProFm Dance.

Un sigur motiv am pentru care mă interesează aniversarea ProFm Dance, e mai bun ca OneFM şi VibeFM. La câteva capitole radioul ăsta de un an bate alte radiouri cu experienţă, ca alea 2 aminte mai devreme. Am văzut că nu sunt singurul cu impresia asta, VibeFM şi OneFM dau cam tot timpul aceeaşi muzică, plus că noaptea bagă trance, din ăla foarte trist, măcar de era ceva mai vesel. Dacă e să ascultăm azi One sau Vibe Fm, toată ziua, şi apoi peste 1 săptămână din nou ascultăm o zi întreagă mare diferenţă n-o să găsim, aceleaşi melodii, prea puţine noutăţi.

Publicitate ? Am ascultat ProFM Dance ieri vreo 3 ore, fără pauze, şi n-am auzit pic de publicitate, numai puţină reclamă evenimentului din Studio Martin şi atât. Frumos, nu ?

Încă una mişto din partea ProFM-ului, cei care ascultă de pe net pot vedea numele artistului şi numele melodiei în player. Util, nu ? Celelalte două radiouri de ce se zgârcesc la aşa ceva ? Şi că tot afişează informaţiile se pot şi salva frumos melodiile de la radio, cu un plugin pentru Winamp.

La mulţi ani ProFM Dance !

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.