Ebu sau nu ebu ?

Am tot văzut pe bloguri păreri despre un nou magazin online, şi anume ebu. Şi cum majoritatea părerilor erau bune şi magazinul era lăudat am cam mirosit publicitatea, acum am văzut şi nişte bannere pe ici pe acolo. Prima şi prima oară am observat că au produse puţine. La laptopuri de exemplu au aproape 80 de bucăţi, iar comparativ  cu eMag sau PcGarage e ca o flegmă dată împotriva vântului, eMag are vreo 500 de laptopuri şi PcGarage ceva peste 450, deci de vreo 5-6 ori mai mult. A, vreţi desktop. Păi nici aici nu aveţi ce să alegeţi, au 40 de plăci video, 60 de procesoare şi 20 de plăci de bază. Na, fă-ţi calculator dacă ai de unde alege. Preţurile … nimic special. Am făcut o mică comparaţie cu PcGarage la preţurile unor plăci video, procesoare şi laptopuri, sunt diferenţe de 10-20 de lei, unele au fost mai ieftine la Garaj altele la Ebu. O treabă puţin cam dubioasă e cu livrarea produselor, iar Ebu zice că:

Livrarea produselor: In perioada Sarbatorilor de Iarna ebu.ro vine in intampinarea dvs. cu o oferta speciala! Comanda de minim 100 RON iar transportul este GRATUIT!! Mai multe informatii puteti primii de la operatorii nostri la numerele de telefon mai sus mentionate.

De ce trebuie să sun ca să primesc mai multe informaţii ? Unde e livrarea gratuită, e în toată ţara moca sau nu ? Deşi am văzut un banner care zicea că livrarea e moca în toată ţara pentru comenzile de peste 100 RON, dar dacă pe site nu e … nu credem. Acum pe bune, oare dacă îmi comand o combină frigorică, frigider d-ăla imens, mi-l trimite moca ? Sincer, nu cred. Şi acum mă piş pe mine de râs, am văzut pe blogul lor că e ceva concurs de review-uri. Ok, nu ştiam, nu pentru asta scriam, nu mă băgaţi în seamă. PS: Numele sigur nu e REBU ?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.