Weekend lung

Ieri mi-a începutul weekendul cel lung, care o să fie cel puţin de vreo 15 zile, un weekend prelungit, după cum se zice pe la TV.

Am plecat ieri pe la 2-3 din Bucureşti cu cineva cu un Land Rover Defender, de parcă mergeam să ne urcăm prin munţi, dar n-aveam noi treabă cu aşa ceva. Totuşi, un Defender echipat cu de toate face vreo 60.000 de euro şi cât era el de echipat ne cam trăgea frigul pe la uşi. Probabil pe la Land Rover nu s-a auzit de uşi etanşe, chedere calumea la uşi şi alte d-astea, aşa că … pe o parte îmi era cald şi pe alta îmi era frig.

Pe la vreo 8 seara s-a făcut şi Defenderul ceva mai util şi am participat la operaţiunea de salvare a maşinii lui fratelo, care rămăsese prinsă prin ceva noroaie de pe malul Oltului şi nu mai putea ieşi de acolo. Pentru troliul Warn, de câteva mii de euro, maşina de 1 tonă dintr-o pantă noroioasă n-a fost o problemă, se vedeau însă farurile jeepului cum parcă se stingeau, dar în câteva minute a tras maşină înţepenită vreo 10-15 metri.

După nişte piept de pui pe care l-am mâncat a urmat şi operaţiunea ” viruşii ” … din păcate n-a ieşit prea bine, PC slab, viruşi mulţi, antiviruşi varză. Aşa e când laşi pe alţii la calculatorul tău.

Weekendul continuă …

4 comentarii la Weekend lung

  1. Important e când se termină bine. Pentru viruși, când ești disperat și nu mai știi ce să-i faci cauți pe google combofix.

  2. land rover … putea fi range …da si land suna bine :X:X

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.