Second Life

De Second Life am auzit prima oara acum vreo 2 ani, mă întrebase Gicu dacă m-am jucat Second Life, da’ habar n-aveam ce este. În câteva zile m-am lămurit şi eu care treaba cu Second Life ăsta. M-am lămurit atât de bine că m-am şi plictisit de el în zilele alea.

Deşi Second Life există deja de destulă vreme, ProTV a aflat abia de curând de existenţa lui, şi tot au început să dea ştiri despre asta, că s-a făcut Bucureştiul virtual, că nimic şi de astea. Şi încă nu am scăpat, urmează şi azi să apară în emisiunea România, te iubesc !, de parcă România a descoperit internetul ieri.

Mie mi se pare o idee extrem de tâmpită ca ProTV să promoveze atât de mult porcăria asta de Second Life. ” Da, hai să le dăm idei tâmpite românilor, să stea toată ziua în faţa calculatorului, să o ardă aiurea prin Second Life, să vorbească cu grase care se dau femei frumoase. Da bă, marş în Second Life să vă simţiti bine în viaţa virtuală, că în asta reală e vai de steaua noastră.

Alte idei de tâmpire a populaţiei ?

5 comentarii la Second Life

  1. pfua cica is o gramada de americani tembei care pierd o gramada de timp jucand chestia asta .. am incercat si eu anu trecut cand am auzit de el si , la fel ca si tine, mi s-a parut foarte plictisitor
    Si totusi au un numar foarte mare de jucatori .. nu mai stiu cat da maaaare .. :D

  2. Mie mi se pare o porcarie Second Life si mi-am dat seama la 10 minute dupa ce l-am instalat.

  3. Pai romanul cand se trezeste, canta, nu cauta pe internet second life. Asa suntem noi, mereu aflam ultimii si intotdeauna de la tv.

  4. da parca prea i`a facut reclama proteveul 15 min..
    nu m`as juca asa ceva..

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.