The Day the Earth Stood Still (2008)

Sau Ziua în care Pământul s-a oprit. Când a apărut filmul n-am vrut să mă uit la el, mi s-a părut cam dubios şi avea o notă cam mică pe IMDB, mi-a lăsat impresia unui film prost. Nici nu ştiu ce mi-a venit, da’ am zis să mă uit şi eu la el, mai auzeam lumea că vorbea despre el … trebuia să-l văd şi eu.

Să n-o mai lungesc mult, să vedem ce e şi cu filmul ăsta. A venit un extraterestru pe Pământ ca să vadă cam care este treabe pe aici şi s-a decis că oamenii trebuiau să moară, pentru că erau un pericol pentru planetă. Adică se cam apropia sfârşitul lumii, dar când a văzut extraterestrul că oamenii mai au o latură … i-a iertat şi Pământul s-a oprit. Sfârşit.

Până la sfârşit filmul a fost destul de ok, mult mister, multă vrăjeală, dar la sfârşit au bagăt de tot filmul în stâlp când s-a terminat imediat după ce Pământul s-a oprit. Aveam impresia că e un film de 2 cd-uri şi s-a terminat primul, urmând al doilea, nu era aşa, chiar se terminase. Le-o fi fost lene sau n-au mai avut inspiraţie pentru un final ceva mai intelingent. Păcat.



Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.