Dau doar de idioţi

A trecut 1 luna şi ceva de când am mutat blogul la HostVision şi vreo 2-3 săptămâni de când am făcut şi img.teniescu.ro pentru imagini şi toate alea.

Zilele trecute au început problemele cu HostVision. Aparent, un script din WordPress le mânca serverele, au zis că era vorba despre phpThumb din WordPress, cel de pe UZR.ro. Dacă la UZR era problema cu scriptul, la Teniescu.com era o altă problemă şi mânca şi WordPress-ul meu serverul. Soluţiile sugerate de ei au fost 2: instalez ceva pentru cache sau să şterg WordPress. Convenabil, nu ?

Pentru img.teniescu.ro am cumpărat ceva la 1and1. Pentru imagini viteza e ok, spaţiul destul de mare, aşa că am plătit pe vreo 6 luni şi gata a fost treaba. Din pură curiozitate mai intru azi pe img.teniescu.ro şi văd … ce văd ? Error 404. Băieţii au şters subdomeniul de acolo pentru că DNS-urile nu erau setate acolo de unde cumpărasem domeniul ci prin Afraid, aparent o mare problemă. Deşi e naşpa treaba, adică problema, nu înţeleg de ce îi roade pe ei unde şi în ce fel îmi rezolv eu DNS-urile.

Băi, când mi-ai vândut hostingul mi-ai zis să nu fac DNS-urile unde vreau eu ? Nu. Mi-ai zis să nu folosesc WordPress şi script care să facă resize la poze ? Nu. Mi-ai zis că ai serverele MUCI şi un cont share de al tău pe care pot adaugă ZECE domenii nu poate duce 1.000 de vizitatori ? Nu. Atunci lasă-mă şi ai tu grijă de serverele tale şi eu îmi văd de treburile mele.

6 comentarii la Dau doar de idioţi

  1. E clar o conspiratie la mijloc…

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.