Becali arestat pentru 29 de zile

Deci da, Becali împreună cu Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu şi Dumitru Beciu au fost arestaţi pentru 29 de zile, fiind reţinuţi încă de ieri.

Mult mai multe detalii pe ŞtirileProTV şi Mediafax.

Cred că lumea se împarte în grupuri când e vorba de arestarea lui Becali. Mulţi o să zică ” Da, aşa i-a trebuit, că prea avea el bani şi prea făcea manevre cu pământurile. Ar fi trebuit să îl lege de mult timp ! ” şi restul, ăia mai cu creier, probabil sunt siguri că ori e răzbunarea cuiva ori o chestiune de imagine pentru prostirea proştilor, ca să pară şi Poliţia Română că face ceva. Dacă chiar făcea ceva îi lega pe hoţi inainte să îi prindă Becali.

Imediat o să ajungem ca amercanii, o să dăm în judecată primăria că ne împiedicăm de borduri şi riscam să fim arestaţi dacă avem sub 21 de ani şi punem mână pe alcool, chiar dacă nu consumăm. Mai lipsea ca Becali să fie acuzat că a furat el maşina de la hoţi, că până la urmă el nu avea cum să iasă bine din asta, ori rămânea fără maşină, ori o lua înapoi, dar asta nu se făcea cu frumosul şi atunci hoţilor le-ar fi dat lacrimile dacă Becali ţipa la ei şi fugeau la Poliţie.

Dacă a urmărit cineva vreo emisiune în care s-a vorbit mult despre acest caz atunci şi-a dat seama că sunt multe chestii care cam miros în treaba asta.

Ce mai rămâne de făcut ? Ne facem bagajele şi fugim peste hotare.

6 comentarii la Becali arestat pentru 29 de zile

 1. Eu sunt convins ca legea nu l-ar fi ajutat si mi se pare corect ce a facut. Pana la urma nu s-a legat de niste oameni cinstiti.

 2. Responsabil de toata treaba asta e crocodilul de Base:)

 3. dupa ce ca le-a dat drumu fara sa mearga la politie -> inchisoare unde ar fi luat mult mai multa cocardeala decat au luat (sau nu .. nu stim sigur) de la gorilele lu becali …mai si fac pe desteptii .. lol ..
  e manarie pe fatza ..
  si ce e nasol in romania ..ca sunt multi care fac de-astea .. si majoritatea cred ca noi nu vedem si ne ia drept prosti .. pentru ca nu avem ce face in privinta asta.. :|
  rau am ajuns

 4. Se pare ca democratia nu accepta oameni care isi fac dreptate singuri … pacat!
  Chestia si mai amuzanta este ca hotii nu mai pot fi gasiti de catre politie …

 5. Se pare ca Becali a devenit un adevarat fenomen in Romania…:)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.