Adio Happy Hour

Rău, rău de tot a ajuns şi Happy Hour. Nu mai ştiu dacă am prins chiar prima emisiune Happy Hour, dar ştiu că pe la început mă uitam, aduceau tot felul de vedete, se mai râdea, se mai prezenta ceva şi era destul de ok emisiunea. Ăsta a fost începutul … sau vremurile când Happy Hour nu jignea inteligenţa.

Azi, 15 aprilie, mare zi la Happy Hour, poate cea mai mare zi de până acum. A fost Bahoi la emisiune ! Da, BAHOI ! Până acum parcă se mai deosebea Happy Hour de emisiunile de la OTV sau Antena 1 / Acces Direct, Un Show Păcătos, emisiunile prezentate de Dan Negru, da’ acum gata, au adus şi prima lepră (Bahoi)  în emisiune.

Se întelege că asta vrea pulimea / consumatorii de manele, dar mai există şi alţi oameni care belesc ochii la TV. Dacă ai puţină demnitate atunci mai alegi ce să serveşti oamenilor, dar dacă nu … atunci ProTV / Happy Hour egal cu o târfă de pe centură, deci nici măcar una de lux nu e.

Bahoi cântă (behăie) la Happy Hour şi Bahoi dansează la Happy Hour.

Bravo ! Hai ProTV, hai Happy Hour !

4 comentarii la Adio Happy Hour

  1. ce fatza avea baba aia blonda din video-ul cand canta ala in engleza :))
    cica ” bahoi e pe zona , maruta e pe zona,” :))
    Si cand dansa incerca multe scheme da nici una no facuto :))

  2. Mda, Happy Hour au reusit sa devina din ce in ce mai spalaciti. Nu imi mai place deloc, nu e in nici un caz la nivelul de la care a pornit.

    Sper sa gaseasca o formula si sa indrepte lucrurile.

  3. Bai prostule tu nu realizezi ca Bahoi ii un viral in sine? Ii ceva gen pizdulica aia care injura in metrou. Ce crezi, nu stia ca-i filmata si intre timp a zis sa faca un blog pe protv?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.