Vrei blog ? Bine, dar fără manele

Căutând câteva informații despre serverele de la Gazduire-blog am dat peste asta:

Conditii gazduire blog

E o bucățică interesantă de pe pagina de termeni și condiții de utilizare. Mp3, warez, serial, crack, porn și alte chestii care le-ar omorî serverele nu e voie, e logic, dar cum adică “Situri dedicate manelelor, atat fisiere cat si text” ? Deci dacă vreun pasionat de manele și / sau maneliști vrea să facă un blog despre asta nu are voie să-l facă pe hostingul ălora ? Care e chestia ? Sunt ilegale ? Sincer să fiu, nu înteleg ideea. Dacă îți plătesc hostingul ce-ar fi să mă lași să scriu despre ce vreau ?

Eu zic să nu hostați nici blogurile care zic de nașpa de voi sau de firma voastră.

ps: nu, normal că nu îi susțin pe maneliști, dar parcă era o țară liberă.

10 comentarii la Vrei blog ? Bine, dar fără manele

  1. da … e o lege cretina. Adica in caz ca esti fan manele si vrei sa faci un blog pentru pentru cantarretii tai preferati, ei nu te vor lasa. Nici eu nu ii sufar pe manelari, dar treaba lor ce asculta. Asa hai sa interzicem si rockul ca e cu satanisti si hai sa interzicem si muzica de club ca prea o asculta toata lumea.

  2. Draga domnule, fiecare firma are dreptul sa isi aleaga clientii, daca noi nu vrem clineti cu site-uri care contin manele e vreo problema? Nu vad de ce ati zice la alti sa nu cumpere, mai ales ca nu ati testat ceva, daca nu va incadrati in termenii si conditii mai sunt si alte firme.

    Corect?

  3. Este doar un TOS , care nu toti hosterii il practica sa stii . Multe firme afiseaza TOS doar la vrajeala .

  4. E o tara libera, tocmai de aceea daca ai vazut TOS-ul acestei firme de hosting poti sa te indrepti lejer spre alta firma, si tot pentru ca e o tara libera poti vinde orice iti trece prin cap la orice pret doresti.

    Legat de initiativa lor cu manelele, dupa parerea mea ar fi un lucru extraordinar daca ar exista un paragraf ca ala (si s-ar respecta) la toate companiile de hosting..

    Nu am nici o legatura cu acea firma de hosting, nici nu am siteuri gazduite la ei iar commentul acesta este o simpla parere personala cu care sper sa nu fi deranjat pe nimeni.

    Stima!

  5. Ba ai voie, cine a spus ca nu ai voie?

    Insa daca eu nu vreau sa gazduiesc pe serverul meu manele am tot dreptul sa fac asta.

    Exemplu: Eu iti inchiriez un apartament si mentionez in contract ca nu ai voie sa muti mobila sau sa schimbi culoarea peretilor, fiind nemultumit asta tu vii si spui urmatoarele:

    De ce? E ilegal sa vopsesc peretii? Sincer să fiu, nu înteleg ideea. Dacă îți plătesc chiria ce ar fi sa ma lasi sa vopsesc peretii in culoarea mea preferata?

    E un exemplu general.

    Fa o plangere la protectia consumatorului si o sa vezi ca va fi respinsa. :)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.