De ce îl plâng românii pe Michael Jackson?

Se pare că ceva îmi scapă … şi încă în ce hal îmi scapă. Ieri şi azi sute de oameni s-au strâns la stadionul Lia Manoliu ca să îl plângă pe Michael Jackson. Brusc, toată lumea îşi aduce aminte că toată viaţa lor se învârtea în jurul lui Michael Jackson, că ascultau/ascultă zilnic ore întregi muzica lui şi că pereţii caselor sunt plini cu postere cu regele. Multe bocesc de parcă în fiecare dimineaţă a vieţii lor se trezeau alături de “regele muzicii pop” ŞI ACUM NU MAI E!!

Şi Michael ar fi plâns zile, chiar săptămâni, dacă România ar fi fost rasă de pe faţa pământului. Aşa că hai să mergem, să mai bocim acolo, să mai punem flori, să continuăm să nu credem şi poate îşi va reveni! Merită încercat, la urma urmei ce avem de pierdut? Puţin timp din puţinul nostru timp? Merită!

17 comentarii la De ce îl plâng românii pe Michael Jackson?

  1. n-au ce face in casa si ies la aer… cu un motiv anume..

  2. O viata atat de nedreapta… nu-mi vine sa cred… :( R.I.P.

  3. Ma apuca rasul .. :| Michael-ul masii ca nu mai ai loc de el nici cand e mort.
    Lasati-llllllll .
    Go Michael, GO!

  4. cam insensibil si ironic acest articol iar citind comentariul lui Kedy imi vine sa trag apa.

    Acest Michael Jackson este cel mai iubit cantaret, cel putin in ultimii 20-30 de ani, daca nu all time. Daca si in Romania are atatia fani fideli si infocati asta spune multe despre cat de popular a fost.
    Muzica lui a “inebunit” zeci de milioane de oameni si nici romanii nu au fost mai prejos. Sa se stranga cateva sute de oameni la stadionul unde a conceratt in 1992 si sa depuna flori si lumanari chiar daca Michael nu va stii asta si chiar daca nu-l mai intorc de la groapa, asta inseamna devotament pentru idolul lor.

    Sunt sigur ca daca ar muri oricine alticneva dintre vedetele americane nu s-ar duce nimeni sa depuna flori, undeva in Bucuresti. El e unic. ;)

    • Florin, iti sugerez sa te arunci in WC si dupa sa tragi apa . Cand a fost omorat Teo Peter ai avut aceleasi sentimente? Ai fost sa pui o floare la mormantul lui,ai plans ?Familia lui a primit o suma de bani drept despagubire iar restul a fost aruncat in umbra.
      Pace!

      • cine e frate, Teo Peter ? e ca si cum mi l-ai compara pe Cristiano ROnaldo cu Daminuta . Ce naiba comparatie e asta ? Teo Peter a fost un cantaret respectat de publicul lui din Romania, nu il asculta oricine si avea succes la fanii lui. Pe Michael cred ca si Bin Laden il asculta. Sute de milioane de fani in toata lumea inseamna ceva. De ce m-as fi dus sa pun o floare pt Teo Peter ? nu cred ca a fost asa de important si de cunoscut

  5. opinions are like assholes…everybody has one..asta referitor la parerile unora.In ceea ce priveste raspunsul la intrebare-De ce il plang romanii pe MJ?-este simplu:asa stiu ei sa aduca un ultim omagiu celui care a fost un adevarat rege.R.I.P MJ!

  6. @Kedy – Poate tu inca esti prea mic ca sa intelegi cine anume a fost Michael :)

    • Perfu, nu cred ca sunt atat de mic incat sa vad ipocrizia ce ne inconjoara!
      Pacat ca incercam sa iesim in evidenta plangand-ui pe altii.
      Romanii unde merg sunt omorati si batjocoriti dar nu acordam importanta,ne fixam privirea in pamant si mergem mai departe.
      * Nu contest calitatile lui MJ,dar nici nu am ajuns atat de tampit incat sa-i plang moartea.
      O tu dulce Romanie!

  7. deja s-a exagerat cu acest michael jackson

  8. Orice persoana a fost descoperita dupa ce a murit. La fel si Eminescu :)

  9. BAI OAMENI BUNI BARBATUL ASTA SIA CONSUMAT TOTI BANI PE COPII EL A INVENTAT DISNEY TOATE DESENELE ALEA CARE LE VEDEATI NU CRED CA EXISTA UN OM SA NU FI VAZUT UN DESEN DISNEY NU MAI ZIC DE MUZICA LUI CARE O STIE INTRG GLOBUL PAMANTESC SI IL PLANG PE EL DATORITA GENIULUI SAU DATORITA DEVOTAMENTULUI SI TALENTULUI DAR VOI SUNTETI PREA INCULTI SA VEDETI CA DACA VA E RUSINE SA PLANGETI E TRB VOASTRA DUMNEZEU SA VA PEDEPSEASCA CA NU VEDETI ADV…DAR POATE VA DATI SEAMA CA CA VOI NU MERITA DUCETI SI VA ARUNCATI DE LA BALCON SI GATA

  10. Mama!!! parca va obliga cineva sa-l plangeti pe Michael…invatati sa respectati pe altii …si daca noi fanii lui il plangem e treaba nostra restul vedeti-va de ale voastre treburi si nu mai comentati aiurea doar sa iesiti in evidenta!P.S-daca ar face cei care ne conduc tara ceea ce MJ a facut pentru oameni nu am mai fi asa amarati dar ei nici nu au intentia asa ca tine-va gura acasa!!!

  11. Deci … nustiu de ce il plangeti atata pe michael jackson cum zicea si tenie “Şi Michael ar fi plâns zile, chiar săptămâni, dacă România ar fi fost rasă de pe faţa pământului.” televizunea ii plina acum de ” haideti sal vedeti pa maichal jackkson cum sta pa vaceu hîhîhî ” pe toate posturile michael jackson , mai ales mtv-ul inainte nu punea nicio melodie de a lui dar acuma… la fel si uTV . Ps: Crsitina ma mir cum de n-a facut desene cu personaje gay la fel ca el…

  12. Daca nu ai fost sau nu esti fan Michael Jackson nu vei intelege niciodata de ce “bocesc” unele persoane si acum dupa el! Sustii ca lui Michael nu i-ar fi pasat daca Romania era rasa de pe fata pamantului…dar vrem sa vorbim de toate donatiile care le-a facut acel om chiar si la orfelinatele din Romania?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.