Se fură. Şi ce facem?

Chiar nu m-a interesat ieri să citesc toate ştirile despre cum Ridzi îşi dă sau nu demisia şi despre alte prostii pe care le-a mai zis, dar m-am uitat la Mircea Badea aseară … şi azi dimineaţă la ce n-am apucat să văd ieri.

În majoritatea ziarelor citite de Mircea Badea ştirile importante erau despre Ridzi, Băse şi banii ţării. Cu Ridzi s-a ajuns la concluzia că a dat nişte bani publici pe nişte campanii electorale. Naşpa. Rezultatul? Şi-a dat demisia şi a venit o altă tanti în locul ei. Oricum, la cât de aeriană părea Ridzi în toate apariţiile ei nu cred că o să moară acum de foame că şi-a dat demisia, o se ocupe în continuare de toate lucrurile de care s-a ocupat şi până acum minus unul singur. Mai pe scurt nu s-a rezolvat nimic. Şi cum în locul ei a venit o altă tanti, dar tot de la PD-L, care probabil e o altă Ridzi cu alt nume, că n-o fi pus-o acolo de cinstită ce era, chiar nu s-a rezolvat nimic.

Când o intra Ridzi, Eba, Băse sau Năstase la pârnaie atunci putem să zicem “Da, acum s-a rezolvat ceva!”, dar n-o să se oprească ei din furat doar pentru că ştie lumea că se fură. Şi ce dacă ştie lumea? Ei sunt prea nesimţiţi ca să se simtă şi să îşi spună “Gata, bă, nu mai furăm că ia uite ce zice ţara despre noi.”. Şi cum pârnaia nu pare să fie o opţiune pentru ei, cred că ar mai trebui ceva ce a fost şi acum 20 de ani, o justiţie făcută cu kalashnikovul / kalakovul. Poate nu chiar la nivelul ăla, ideea de bază trebuie să fie tot cu nişte oameni împuşcaţi. Dar dacă o să ajungă la putere, din nou, oameni care aveau pe cartea de muncă meserii ca manechin (Petre Roman) şi altele de genul ăsta, nu le mai ştiu, atunci din nou … n-am rezolvat nimic.

3 comentarii la Se fură. Şi ce facem?

  1. Se fura. Ce facem? Cam nimic. Nu avem ce sa facem. Am putea sa protestam neplatind taxele, dar ar fi cea mai mare prostie pentru ca tot noi am suferi.

    O solutie finala ar fi sa se adune vreo cateva sute de mii de oameni si sa faca o noua revolutie, dar si asa nu cred ca am rezolva multe. So … asta e!

  2. Si daca ajung cei din prezent la parnaie ca fura crezi ca nu vor urma altii care o sa vrea sa se imbogateasca pe spinarea noastra. Nu cred ca se va schimba nimic in bine in tara asta. Eu m-am obsnuit deja cu gandul ca merita parasita tara pentru ceva mai bun in afara

  3. Inca mai este de furat ! Pana nu se termina (desi am inceput sa am indoieli ca s-ar termina !), nu putem sa-i oprim decat intr-un singur mod: INGNORE la vot ! dar nu asa….ci unul TOTAL !

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.