Muziic, încă o sursă de muzică gratis

Nu știu cum se face, dar n-am auzit pe nimeni până acum să zică ceva despre Muziic. Adevărul e că nici nu e un serviciu vechi, are doar câteva luni de viață în spate, fiind lansat prin luna februarie a anului 2009.

Ce știe să facă Muziic? Păi gândiți-vă la un Winamp, versiunea 2, care are un playlist cu toate melodiile de pe YouTube. Melodiile ca melodiile, dar în timp ce îți cântă melodia îți arată și videoclipul într-o fereastră mică, dacă vrei să te uiți atunci o faci mare, dacă nu atunci o lași în pace. Pe lângă asta, muzica e sortată după gen sau limbă, când și cum, asta în caz că vrem un anumit gen de muzică fără să știm numele artiștilor. Are și search? Normal că are. În câteva secunde cauți, găsești și ai băgat în playlist aproape orice melodie.

Destul de cool, ha? Playerul plus alte detalii pe Muziic.com. Da, știu că nu e un player perfect sau că nu știe să facă unele chestii, dar totuși, e o imensă sursă de muzică obținută legal.

muziic

7 comentarii la Muziic, încă o sursă de muzică gratis

  1. Pingback: Spotify – Muzica gratis si de calitate | All-You-Want Poze, Video funny, fotbal, sfaturi pariuri, muzica noua, recomandari filme

  2. vezi ca ti-am gasit concurenta la Muziic .. se numeste Spotify si am scris pe blog ce si cum. :D e mai tare, dupa parerea mea.

  3. Este loc pentru toata lumea. Important este ca informatiile sa aiba continut.

  4. Cat stai la calculator si lucrezi, este ok. Dar cand vrei totusi sa te relaxezi, parca un cd-audio pus intr-o linie de calitate – suna altfel. Incercati !

  5. Gasesti chiar orice cu el? Chiar m-as mira sa aiba toate melodiile de pe youtube :) Il voi incerca maine, acum sunt prea somnoros…

  6. Nu stiam de el !
    Suna interesant :) il voi incerca si eu :P

  7. Wow! Chiar nu stiam, cu siguranta ma sa-l incerc si eu :)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.